Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valaki elvágja az ütőerét,...

Ha valaki elvágja az ütőerét, betudja egyedül kötni?

Figyelt kérdés
Szóval, ha valaki balesetből elvágja a csuklóját, és ömlik a vér, van esélye, hogy túléli? Nincs senki aki segítsen, mire kiérnek a mentők, meghal az illető. Ismerösöm azt mondja ilyenkor felmegy az adrenalin szint, akkor pont, hogy jobban vérzik majd nem?
2010. júl. 8. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A közhiedelemmel ellentétben a csúkló ütőerének elvágásától nagyon nehéz elvérezni. Azt bőven be tudod kötni. Egy nyaki ütőért például már neccesebb volna.
2010. júl. 8. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben nem ájul el rögtön a vér látványától, akkor van esélye. Miért, ki akarod próbálni?
2010. júl. 8. 16:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kap sokkot, akkor talán van esélye.
2010. júl. 8. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul ha a macskám netán szétharapná a csuklómon az ereket nem halok meg ugye? Mert amilyen vadállat én komolyan ettől tartok néha...
2010. júl. 8. 17:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, kiakar.... DEHOGYIS! Csak mivan azokkal, akik egyedül élnek, vagy mittomén, és ömlik a vér, a karjából, minden csúszik a vértől... :S Kicsitse szeretnék ilyen helyzetbe kerülni...
2010. júl. 8. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a csukló felvágását senkinek nem ajánlom. Egyrészt ha tényleg öngyilkos akar valaki lenni, akkor nagy valószinűséggel túléli, vagy lassú halált hal, akkor már sokkal egyszerűbb az arteria femoralis combartériába belevágni a nagykést.... tuti halál lásd Hannibál című film. Ha meg csak fel akarja valaki hívni magára a figyelmet akkor sem jó, mert a megfelelő artériával együtt elvágja a kezet mozgató izmokat is, és pápá finom kézmozgások....sokkal egyszerűbb kimenni a helyi levetős magaslatra, és bánatos képpel a párkányon ülve várni amíg valaki lebeszél minket :-D.
2010. júl. 9. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm beleesett az üvegajtóba, egyedül volt otthon, valahogy le tudta addig szorítani, amíg kiért a mentő.

Mondjuk ő azóta már orvos, de akkor még általános iskolás volt. Nem tudom, hogy bírná-e mindenki a vér látványát.

Én pl. máson bírom, végignézek élőben is akármit, de ha az ujjamat elvágom, meg akarok halni. :)

2011. febr. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!