Modafinilcat-et rendelt e már valaki?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi, hogy a cég rendesen szállít-e és hogy fennakadás nélkül lehet e Mo.-ra rendelni.2016. ápr. 6. 23:36
1/11 anonim válasza:
Nemrég rendeltem egy 40db-os pakkot a modafinator . com-ról úgy dúrván 20.000 ft-ért. A szállítási idő 10-12 nap. Megrendeled neten átutalással és ingyen házhoz viszi a póstás. De amúgy én nem érzek tőle semmit :D Lehet átvertek... 200mg-osat vettem és nem érzek tőle hasonlóan mint ahogyan azt leírják :(
2/11 anonim válasza:
Én nemrég rendeltem a kérdező által említett oldalról. jelenleg a vámosoknál van a csomagom, egy formanyomtatványt küldtek hogy küldjem vissza nekik az adatokkal (mi van benne pontosan, mennyi, milyen értékben) és nem tudom érdemes-e megadni nekik, vagy inkább visszaküldetni a feladónak...
Első válaszoló, neked volt vámos fennakadásod ?
4/11 Dr.Öcsi válasza:
Igen. És félek, hogy megrohad a vámon. Ott van egy hete, nem küldtek semmit...
5/11 Dr.Öcsi válasza:
Most kűldtek egy formanyomtatványt mint az előzőnek. Nem tudom visszaküldjem-e nekik ?!
7/11 anonim válasza:
Sziasztok! rákerestem a modafinator.com oldalra, ami nem elérhető, szóval első válaszoló, ha te onnan rendeltél nagy valószínűséggel kamu volt. A modafinilcat.com elvileg jó anyagot árul, legalább is youtube-on vannak róla külföldi videók. Viszont a vámosok miért foglalják le mindenkiét??? Oké, hogy Magyarországon nincs forgalomban a szer, de nem mindegy nekik én mit veszek be? Vagy ha a formanyomtatványra ráírom, hogy "Modalert nevű gyógyszer és nem drog ne aggódjanak", akkor már átengedik? :D
8/11 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez így működik. :D Amíg itthon ki nem vonták a forgalomból addig is vényköteles szer volt.
9/11 anonim válasza:
Nálunk a háziorvosnál van olyan, hogy felírod egy papírra, hogy milyen gyógyszereket szeretnél kiváltani, és azokhoz gondolkodás nélkül ír az asszisztense receptet. Pl. én fejfájásra Quarelin-t szedek, mert az Aspirin szart sem ér. Na de ha felírom, hogy Modalert, arra tuti azt mondja majd, hogy "ez mi a fasz?" :D (Esetleg a vámnak ha elküldöm a receptet akkor már továbbengedi a cuccost.)
10/11 anonim válasza:
Az elsőtől kérdezném,hogy kapta meg a csomagot? Valószínűleg sehogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!