Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek miért álmodok...

Szerintetek miért álmodok mindig ilyen értelmetlen és brutális dolgokat?

Figyelt kérdés
Tegnap este szellemekről álmodtam meg egy lányról aki öngyilkos lett. Láttam ahogy leugrott szétplaccsant a betonon aztán a véres hús vigyorogva lentről felnézett rám.Pár hónapja amire emlékszem egy nő szétverette a kisgyerekeit lapáttal egy izmos bébiszitterrel és aztán eltemettette velük én meg kívülről figyeltem az égből és semmit nem tudtam ellene tenni. De az a lényeg amiért elkezdett a téma érdekelni mert egész kisgyerekkoromtól kezdve most vagyok 22 de amikor emlékszem az álmaimra szinte kivétel nélkül ilyen brutálisok és nem kapcsolódnak sem az életemhez sem a filmekhez amiket esetleg megnézek. De egyébként nagyon ritkán nézek filmeket.Anya mesélte hogy kislányként rituálészerűen 6-kor mindig felsírtam mert rosszakat álmodtam mindig sírva ébredtem valamikor hánytam is. A hányás persze abbamaradt kb 5-6 éves koromban. Most gondolkodok rajta hogy miért van ez így. Szerintetek? Lehet hogy kéne egy agydiagnosztika vagy regressziós hipnózis? Arról olvastam ilyen tüneteket vagy rejtett agybetegség okoz vagy alvásparalízis vagy pedig egy rejtett gyerekkori trauma amire nem emlékszem.

2016. ápr. 5. 13:12
 1/4 axonbite válasza:
véleményem szerint egy hipnózis segíthet feltárni hogy a tudatalattid mit akar az álmok által üzenni.
2016. ápr. 5. 13:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Vannak álmok amik annyira jellegzetesek hogy évekkel utána fel tudom idézni. Mondjuk kislányként ilyet álmodtam hogy anyám szörnyeteggé válik és meg akar ölni üldöz én meg sírva szaladok. Továbbá halott vagyok az égben lebegek koporsóm körül nagyon sok ember van és gyászolnak engem ez nagyon zavar dühös vagyok miatta aztán kiválasztom hogy egy szerencsétlen folyton cseszegetett fiatal nőhöz akarok születni aki az anyám volt. A mellettem álló lebegő ember le akart róla beszélni hogy jobb életet érdemlek. Ez három éves kori álom amit később felírtam gyerekként mert kb 10 évesen is emlékeztem rá. Egyébként anyám tényleg nagyon szerencsétlen volt és sokat csesztették fiatalon ezt utólag mesélte.Amúgy nemrég lévő ezek elötti álmom hogy a putriban van két sötét hajú egyforma lány akik könyörögnek az apjuknak hogy nem bántsa őket de az kék zöldre veri őket és molesztálja is. Szintén lebegek és semmit sem tudok tenni ellene.
2016. ápr. 5. 13:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy a kiskori álom nem biztos hogy 3 éves kori lehet 4-5-6 idősebb biztos nem mert 6 évesen elköltöztünk másik helyre és az még a régebbi házunkban volt.
2016. ápr. 5. 13:27
 4/4 axonbite válasza:
Az a baj hogy igazán okosat senki sem mondhat neked. esetleg hipnózissal egy korábbi életedig vissza mehetnél és talán megvilágosodna minden előtted. addig csak találgatunk de az igazi ok rejtve marad.
2016. ápr. 5. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!