Olyan érzés mintha álmodnék. Mit tegyek?
Pszichoterápián voltál már?
Gyógyszert szedsz?
Valójában az elmúlt napok stresszesek voltak, elég rosszul éreztem magam, de ezt az álomszerű érzést tegnap óta érzem, mióta történt velem egy nagyon-nagyon jó dolog, amit egyszerűen nem tudok elhinni. Attól nagyon boldog vagyok.
Voltam már pszichiáternél, pszichológusnál is, jelenleg nem járok. Frontint szedek néha, de nem rendszeresen
Akkor megnyugodtam, semmiféle hülyeség szedésére nem beszéltek rá. :)
A krónikus kimerültség okozhat ilyet (még egy teljesen egészséges embernél is), főleg ha intenzív érzelmek is értek.
Ha lehetséges, igyekezz azon, hogy csökkentsd a terhelésedet, na meg szerintem a pszichoterápiával is cska nyerhetsz.
Akkor a kiváltó ok meg is van.
A kimerültség és a stressz pedig rátehet egy lapáttal a pánikbetegségre.
Tessék változtatni az életmódodon! Ha szükséges, akkor akár munkahely tekintetében is. Tudom, mondani könnyű... de ami már a mentális egészségedet veszélyezteti, az már nem vicc.
Azokkal szokott előfordulni, akik kezdik érzékelni, hogy valójában a Mátrixban vannak.
Nemsokára kivisznek onnan.
"Deperszonalizációs zavarban az egyén általában úgy érzi, mintha saját életének kívülálló megfigyelője lenne. A személy önmagát és a világot valótlannak és álomszerűnek élheti meg"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!