Depresszió? Szorongás? Mi lehet a baj velem?
Figyelt kérdés
Már jó ideje érzem ezt. Egyszerűen képtelen vagyok elmenni dolgozni. A munkahelyeken bezártság érzetem van, szeretem a szabadságot, a kötetlenséget, félek távolabbra utazni. Nagyon a lelkemre tudok venni dolgokat, nem vagyok erős ember. Ha elmegyek dolgozni, vagy csak rá gondolok rögtön görcsbe rándul a gyomrom, félni kezdek. Lehet ezzel kezdeni valamit? Nagyon szeretnék valami megoldást találni erre.2016. márc. 31. 19:20
2/4 anonim válasza:
Ha nem érzed jol magad menj el.
Keress másik munkahelyet, vagy másmilyen munkakört.
Kicsit válts környezetet, legyél lazább, ne olyan merev.
Ha nem akarod otthagyni a munkahelyed, járj el vhova melo után pl. Futni v csk logj a haverokkal, találj egy hobbit stb.
3/4 anonim válasza:
A kisebbik baj az, hogy nem azzal foglalkozol, nem olyan munkád van, amit szeretsz. Próbálj váltani, vagy tovább tanulni! A nagyobbik baj maga a személyiséged. De nehogy félreérts, nem vagy beteg, ez nem betegség! Lehet alkalmazkodási zavar, (enyhe) személyiségzavar, stb. Ne mtudom, hány éves vagy, de ezt jó lenne időben megfogni, de csak valódi szakemberhez fordulj.
4/4 anonim válasza:
Ez nagyon kevés informárió ahhoz, hogy bárki is megmondja ez depi-e.
Szerintem csak szimplán munkahelyet kell váltanod és megoldódik a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!