Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió? Szorongás? Mi...

Depresszió? Szorongás? Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Már jó ideje érzem ezt. Egyszerűen képtelen vagyok elmenni dolgozni. A munkahelyeken bezártság érzetem van, szeretem a szabadságot, a kötetlenséget, félek távolabbra utazni. Nagyon a lelkemre tudok venni dolgokat, nem vagyok erős ember. Ha elmegyek dolgozni, vagy csak rá gondolok rögtön görcsbe rándul a gyomrom, félni kezdek. Lehet ezzel kezdeni valamit? Nagyon szeretnék valami megoldást találni erre.
2016. márc. 31. 19:20
 1/4 anonim válasza:
Nekem is ez van a sulival.....
2016. márc. 31. 19:52
 2/4 anonim válasza:

Ha nem érzed jol magad menj el.

Keress másik munkahelyet, vagy másmilyen munkakört.

Kicsit válts környezetet, legyél lazább, ne olyan merev.

Ha nem akarod otthagyni a munkahelyed, járj el vhova melo után pl. Futni v csk logj a haverokkal, találj egy hobbit stb.

2016. márc. 31. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
A kisebbik baj az, hogy nem azzal foglalkozol, nem olyan munkád van, amit szeretsz. Próbálj váltani, vagy tovább tanulni! A nagyobbik baj maga a személyiséged. De nehogy félreérts, nem vagy beteg, ez nem betegség! Lehet alkalmazkodási zavar, (enyhe) személyiségzavar, stb. Ne mtudom, hány éves vagy, de ezt jó lenne időben megfogni, de csak valódi szakemberhez fordulj.
2016. ápr. 1. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon kevés informárió ahhoz, hogy bárki is megmondja ez depi-e.

Szerintem csak szimplán munkahelyet kell váltanod és megoldódik a probléma.

2016. ápr. 2. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!