Antidepresszáns szedésével, egészen pontosan Rexetin nevű gyógyszerrel kapcsolatos tapasztalataitok?
Köszönöm!
Ezek jó nagy részét olvastam is. Csak érdekelnek friss, új információk.
Betegtályékoztató:"... Nem teljesen ismert, hogy a Rexetin és a többi SSRI hogyan hat, ..."
Személyes tapasztalatom, hogy ezek a központi idegrendszerre ható gyógyszerek épp az agynak azt a részét tompítják amelyek sérültek és nem képesek maradéktalanul ellátni feladatukat. Ahol ezek a maradékok halmozódnak ott üt ki valamiféle betegség. A gyógyszergyártók tudják, hogy hülyíteni kell az agyatlant, hogy ne legyen képes gondolkodni, így még több hasznot húzhatnak ki belőle.
A szerotonin azért kevés az agyban, mert a sejteknek már nem elég az oxigén hogy ezt az anyagot megfelelően előállítsák. De nem a hiányzó oxigént pótolják, hanem az agy bizonyos területeit kikapcsolják.
Köszönöm a válaszokat!
A személyes tapasztalatot meg érteti az ember úgy, hogy magadon vagy hozzátartozón, baráton tapasztaltad. Nem tudom miért nem lehet normális stílusban válaszolni. Mindenesetre köszi!
Várom a további hozzászólásokat.
3 éve szedem, 20mg/nap, jól érzem magam tőle. Egyetlen mellékhatása maradt: nagyon intenzív álmaim vannak, nem zavaró, csak hihetetlenül valóságosak.
Amúgy kb. 1 hónap szedés után fejti ki a hatását, addig felerősödhetnek a depresszív tüneteid. Sokat ásítasz tőle, nagyon mélyeket. Előfordulhatnak véletlen izomrángások a karodban, lábadban.
Fontos, hogy ne felejtsd el bevenni és lehetőleg tarts az időpontot be, pl. reggel 10 körül.
Volt úgy, egy nap reggel vettem be, másnap késő este mert elfelejtettem s kissé furcsán éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!