Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Dr. Csides Kata pszichológus...

Dr. Csides Kata pszichológus milyen árakon vállal pácienst?

Figyelt kérdés

2016. márc. 14. 10:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%
Járj szerintem utána. Bár nekem képekről sem szimpatikus. Ha tv sztár lett gondolom jó sok pénzt kérhet el, mint pl Csernus...
2016. márc. 15. 11:46
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
6 000-8 000 Ft /45 perc(egy óra) kb
2016. máj. 1. 00:07
 3/18 anonim ***** válasza:
17%

Hát remélem, hogy messziről elkerülted ezt a nőt.

Láttam pár ámoros adását, ez a nő egy katasztrófa.

Én is nő vagyok, de teljesen le vagyok rökönyödve ezen a nőn. Állandóan a férfiakat szidja, mint akit súlyosan megkárosított egy gyökér férfi és ezt vetíti ki az egész világra.

Hát Katácska, ha olvasod, elmondom Neked, tele van a világ rendes férfiakkal és nőkkel. És tele van szemét férfiakkal és nőkkel is. Visszataszító, hogy lehetsz idős korodra ilyen megkeseredett, folyamatosan pocskondiázó, fröccsögő felfuvalkodott hólyag. Tele méreggel, dühvel, szidalmazással. Mindegy mi a téma szinte, csak fröcsögni lehessen. Én még egy építő jellegű mondatodat nem hallottam, csak na majd én megmondom a tutit.

Na most akkor kapásból: nekem egy vérdohányos, aki nem tud leszokni, mert neki fejből nem megy, ne ossza az igét. Nekem egy ilyen elhízott, eldeformált ember, akinek szintén az önfegyelem nem ismert fogalom, en ossza az igét. (MOndhatod, hogy beteg vagy igen, fent beteg vagy, de pajzsmirigyre megvannak a gyógyszerek és a diéta. De az egész természeteden lehet látni, hogy neked nem lehet megálljt mondani, és a zabalásában sem tudsz magadnak megálljt mondani.)

Azt mondtad, hogy két gyereket szültél, ezzel szemben mindig az egy fiadról van szó és ő van csak fenn facebookon. Csak nem a saját gyereked sem bír elviselni??!!

A kedves férjed egész nap el van a maga világában (horgászat, művészet), ti max csak egymás mellett éltek, de nem együtt. Szóval minden párkapcsolati tanács kuka.

Jobb lenne, ha az unokázással kötnéd le a felesleges energiád, már ha lenne. De mivel neked nincs, meg sem tudod érteni, mi az hogy gyermek. Mert erre a mocskos világra ne szüljünk ugye. Ha lenne egy unokád, akinek a szemében a fényt látnád, de is puhább lennél, nem ilyen pokróc.

Szakmailag nulla vagy, egy pszichológus nem ítélkezhet, nem dönthet. Úgy beszélsz mint egy utcáról bejött senki, semmi szakmaiság. Hogy a francba van neked diplomád, végzettséged? Nem hiába semmilyen pszichológiai társaságnak nem vagy tagja,nincs könyved, mert ehhez egy lektor sem adja a nevét!

Egyébiránt pedig hasonlóan romboló az egész munkásságod, mint a csernussenkimrének. Mindketten egy bizonyos kiforratlan személyiségű, bizonytalan rétegnek kedveznek, aki gyerek szerepben és várja, hogy más alázza és megmondja neki a tutit (Mint a gyereknek a szülő). Ezt jól példázza melletted csicskaZolika, aki mindenre bólogat, full nyominger. Hogy nem jött még arra rá, hogy ezért sincs se felesége, se családja, mert itt égeti magát a műsorban, hát kinek kellene ekkora papucs?

Na most Katácska még egy szó, a műsorokban mindig azt hangoztatod, hogy így úgy elversz valakit, meg körmérkőrzést játszanak a fogai. Elmondanám neked, hogy én sosem választottam az agressziót, mert nem az ősközösségben vagyunk, de velem ilyen stílusban beszélnél és nekem jönnél, kapnál, erősködhetsz itt, de te is egy halandó ember vagy, aki lassan már bottal verekedne csak.

A női társadalom és pszichológusok szégyene ez az ember.

Ronda, kövér, ormótlan, igénytelen, szakmaiatlan, buta, rosszindulatú méregzsák.

Egy tipp, lehallkítva nézzetek bele a videókba, rossz nézni az gesztikulációt, pofavágást, mert a nonverbális kommunikációja is mindent elárul róla. Ilyen egyszerű.

2018. jún. 19. 11:17
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
3-as, azért egy kicsit Te is mintha dühből írtál volna egy kisregényt.
2018. júl. 25. 22:28
 5/18 anonim válasza:
83%

Kedves 3-as

Nézz utána a pajzsmirigy betegségnek és utána gyere azzal, hogy valaki önuralom hiánya miatt lesz eldeformált. A beírásod ezen része nemcsak tudatlanságról, érzéketlenségről, hanem arról is tanúskodik, hogy te csak a külsőségek alapján a felszínen mozogva kritizálsz embereket.

Emiatt nagyon sok fontos részletről, mélységről lemaradsz. Többekközött, ha végignéznéd Kata videóit, akkor rájönnél, hogy nagyon is sok együttérzés, melegség van benne és gőzerővel azon dolgozik, hogy a sok ránk lőcsölt fogyasztói társadalom elvárásaiból fakadó frusztrációkkal szemben a nők és a férfiak megint egymásra találjanak, hogy a nők megértsék, hogyan működnek a férfiak és a férfiak azt, hogy hogyan működnek a nők. A cicababák, a suttyóbunkó férfiak ellen ágál.

Íme egy részlet egy videóból ezután mondd azt, hogy nincs igaza:

[link]

Rendkívül visszataszító, ahogy az emberekről beszélsz. Látsz egy visszafogottabb fiatalembert, akinek egyébként nagyon is egészséges, jó gondolatai vannak, de nem az a tipikus megmarketingelt macsó és már nyomingerezel.

Te milyen ember vagy úgy mégis?

Megmondom őszintén a benyomásom az, hogy nagy valószínűséggel Kata egyik eszmefuttatása betalált nálad és ezért vagy sértett. Ilyenkor szokott jönni az alacsony szintű vitatípus, az úgynevezett ad hominem, amikor nem a mondantó tartalmát vitatod ellenérvekkel, hanem a másik ember személyét, külsejét életét kezded el támadni. Ez eléggé az alja a vitának.

Szóval inkább kevesebb ítélkezés és több fül a tartalomra

Ja és nem attól lesz valaki mintapéldány, hogy a gyerekeit mutogatja és villog az unokákkal. Lehet, hogy nagyon is tudatos döntés, hogy ráborítja az asztalt erre az elkorcsosult társadalomra és a magánéletét védi azzal, hogy nem teregeti ki placcra az egész családot.

Gondolom, a te közösségi média megjelenéseid csupa család, unoka, bódottá. Kérdés, hogy mi a francot kell kompenzálnod azzal, hogy mások küllemébe, családjába kell kapaszkodj ahhoz, hogy bebizonyítsd, neked van igazad? ;)

2019. jan. 5. 13:27
 6/18 anonim ***** válasza:
29%

Na jött egy Kata hívő :)))

Na olyan nagy konkrétumokat nem tudtál mondani, ellenben jól eljatszottad írásban a nyugodt okos hozzaertot

A kerdeseimre adjál választ. Miért nincs egy könyve, miért nem szerepel ebben a műsorban, hogy pszichológus. Csak a bofogos mezei válaszok saját tapasztalat alapján.. pszichológusi körökben öt nem jegyzik, mert olyan megmondo embert játszik mint a szomszéd Piri néni. Pszichológusnak tilos ítélkezni edadok életében állást foglalni. A páciensnek magától kell rajonni, hogy mi a megfelelő út. Nem neki kell eldonteni még ha kérdezik sem. Magára adó pszichológus pedig ilyen röpke levelekre nem ad ilyen válaszokat mert van sok nézőpont amit meg kell vizsgálni mielőtt ítélkezne.

És igen felháborító, hogy ilyen embernek műsort adtak. Elvennem a diplomáját. Aztán lehetne a Kató néni műsora bólogato Jánossal vagy Zoltánnal..

2019. jan. 5. 21:30
 7/18 anonim ***** válasza:
53%

Második hozzászóló nagyon okosan beszél!

Persze akinek fingja nincs róla mi az a pszichológia....

2019. ápr. 20. 00:12
 8/18 anonim ***** válasza:
14%

Auswitzban hogyan nem volt egyetlen pajzsmirigy beteg sem? Hm?

Nézem, nézem a képeket, videókat de nem látok egyetlen mélyhangú, varkocshajú , feminista, dagadt orkot sem aki ott szabadkozna hogy "bocsi de én azért vagyok kövér ,mert tré a pajzsmirigyem!"

Tök fura, pedig pár millióan megfordultak ott. Sajnos..

2019. máj. 12. 23:44
 9/18 anonim válasza:
81%
# 8/8 ! Auschwitzban is voltak hypothyreotikus betegek, ám substitutio nélkül, súlyos esetben egészen biztosan nem éltek sokáig. Subklinikus formájában viszont még nincs mixoedema, így ekkor még csontsoványra le tudnak fogyni.
2019. dec. 29. 22:07
 10/18 anonim válasza:
82%
Nyugi gyerekek fent van Csides Kata a Magyar pszichológusok listáján!
2020. jan. 7. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!