Van itt olyan, aki öngyilkossági kísérletet követett el, és csak a szerencsén múlt, hogy túlélte (tehát komoly volt a szándéka)?
Figyelt kérdés
Mit éreztek most? Megbántátok? Jobban lettetek?2016. márc. 12. 12:10
21/24 anonim válasza:
20! Ha erre jutottal megoldaskent, akkor csak arra kerlek hogy probalj meg valami drasztikus valtoztatast, lepest tenni hogyis mondjam, ugyis mindegy alapon! Persze ne olyat amivel masokat banthatsz, remelem erted hogy mire gondolok. Mit veszithetsz ezzel ha mar azt az egy megoldast valasztod?
22/24 anonim válasza:
Latod, itt a baj, hogy eleve igy fogod fel " elfogadni". Most azert gondolkodsz a halalon mert felsz kialakitani egy kapcsolatot, mivel eleve ugy lepsz bele hogy csak elfogadod ot( mert talan nincs jobb/mas?) Ez kicsit se tartson vissza, foleg ha amugy is az lenne most ugymond a fontos hogy testikapcsolatod lehessen. Meg az is lehet hogy beleesel es mar nem ugy fogod erezni hogy csak elfogadod hogy o jott a kepbe es nem olyan akit az elso perctol imadsz 😊 Minden megfordulhat, mivan ha minden passzol vele, es kesobb derul ki hogy megse? Szerintem probalj meg elfogadni valakit addig amig meg nem talalod azt akit keresel 😊
23/24 anonim válasza:
Kedves 21-es! Azt hiszem, igazad van... Amúgy én mindig olyan megoldáson gondolkodtam, amivel mást nem bánthatok meg! Rengeteg kárt okoztam másoknak már életemben, nem szeretnék többet! Bármit is fogok tenni, az ilyen megoldás lesz...
24/24 anonim válasza:
Igen, volt.
Nem mondom el hogyan mert nem szeretnék senkinek sem ötleteket adni de pár nap intenzív osztályon kellett lennem és csak a szerencsén múlt, hogy túléltem. Ha később veszik észre mit tettem, akkor a szívem teljesen leállt volna.
Amikor a kórházban megkérdezték hogy megbántam e azt mondtam hogy igen de csak azért mert ide kerültem és nem haltam meg.
Egyébként ez tavaly történt. Ha jól vagyok akkoe nem szoktam arra gondolni hogy milyen jó hogy túléltem de ha megint jön a rossz időszak akkor bizony eszembejut hogy hogyan lehetett volna úgy csinálni hogy sikerüljön es meghaljak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!