Van okom aggodalomra? Mi bajom lehet?
Nagyon sokat fáj a fejem, szinte hasít bele.. Szinte minden nap fáj. Elég sokszor van hangulatingadozásom is. Történt pár fura dolog.. Volt, hogy álltam az ágyammal szemben, ott volt rajta a fekete sapkám, és hirtelen azt láttam, hogy az valami, és mozog.. aztán kitisztult minden, nem is értettem, hogy mi volt abban a pillanatban.. Aztán egyszer suliban volt, hogy ültem, és ilyen kiesés.. hogy feketeséget láttam, és hogy egy kiskutya elfutott mellettem.. hirtelen összerezzentem órán, és akkor is eléggé megijedtem, hogy mi a franc van velem, vagy mért látok ilyeneket :S:S
Szerintetek mi bajom lehet? Tudom, nem vagytok orvosok stb. de mégis.. vagy egyáltalán aggódnom kellene? :S Köszönöm előre is a segítséget :) Másnak nem mertem elmondani, nehogy hülyének nézzenek.. De úgy érzem, hogy valami nagyon nincs rendben. :S
hát... nem akarlak megijeszteni, de ha ezek a tüneteid nincs kizárva h vmi agydaganatod van, vagy vmi szval ne halogasd, mert halottam már ilyenről
képzelgés fejfájás
annak a tünete is lehet
Persze, hogy lehet agydaganat is, meg rejtett leukémia, agyhártyagyulladás is... de miért kell rögtön erre gondolni? Ne legyünk már hipohonderek.. Sima migrénből induljunk ki, vagy abból, hogy nem alszik eleget, vagy vérszegény még mindig és ezért fáradékony, vagy nem eszik elég vitamint és ezért ilyen.. és ezen okok miatt az agy mikroalvásokkal próbálja magát pótolni.. nálam is volt ilyen, amikor nem aludtam rendesen és eleget..
Ne beszéljük bele az agydaganatot, hogy megteremtse magának:S
Zsibbadás meg ízületi tok probléma is lehet, keresztanyámnak a kezét műtötték 2 hete..
ugye tudjátok h amiről most beszéltek abba nagy valószínűséggel bele lehet halni
(agydaganatba)
szval ne beszéld be magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!