Nagyon erős arachnofóbiával küzdök, mit tehetnék?
Sziasztok!
Ma egy borzasztó megalázó szituációban volt részem. A suliban az egyik lány táskáján volt egy pók, és szabályos pánikrohamot kaptam, sikítoztam, majdnem elájultam. Utána nagyon fáradtnak éreztem magam, és ráadásul nagyon kellemetlen volt. Amúgy elég durván félek tőlük, lapozni sem tudok egy olyan könyvben, aminek az egyik oldalán pók van. Nyári táborokban valamiért jobban elviselem őket, ott azért nem vagyok ilyen durva. Szóval szerintetek mi a teendő ilyenkor?
Én a kórházaktól, orvosoktól, orvosi beavatkozásoktól és attól hogy megfigyelnek mikor nem tudok róla - ezektől félek. Ez utóbbi nyilvános wc használatánál csúcsosodik ki, ha vannak mások is ott akkor nem megy a hugyozás. Ha fenáll a veszélye hogy látnak akkor nem...
Illetve még attól tudok rettegni hogy kinevetnek, kigúnyolnak - meg még olyan dolgoktól, hogy beszorulok egy kútba.
Régebben én is nagyon féltem a pókoktól.
Ma már annyira nem.Magától csökkent a félelem valamiért.
Sajnos viszont van egy másik állat,amitől nagyon félek és a világból kilehet vele kergetni,az pedig a BÉKA.
Volt,hogy este jöttem haza nyáron és az út tele volt velük,és sikítozva,ordítozva mentem haza.Már gyakorlatilag sírtam,mert annyi volt belőlük,hogy nem tudtam hová lépni,és a sötétben nem láttam hol vannak,csak hogy brekegnek.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!