A tesóm táskájába erős gyogyszereket találtam. Félek kárt tesz magába. Valaki valami ötlet?
3 levél 200 mg os contramalt meg 100 db 2 mg os rivotrilt és 60 db 2,5 mg s rilex et találtam.
Régebbwn volt pszihiátrián depresszió meg szociális szorongás miatt. Mostanában nem dolgozik és össueveszezt anyuékkal
Félek készül valamire.
Ezekkel a gyógyszerekkel tehet kárt magában? Szerintetek elvegyem tőle és szoljak?
a conramal az fájdalom csillapító a központi idegrendszerre hat, Rivotril görcsgátló, nyugtató, izomlazító és szorongásoldó hatása van.
A készítménynek szorongásoldó és izomfeszülést csökkentő hatása van. Súlyos szorongásos állapotok rövidtávú kezelésére alkalmazható.
A Rilex alkalmazása csak akkor javasolt, ha a probléma súlyos, vagy ha a betegállapot rendkívüli szenvedést és nehézségeket okoz a betegnek.
Szerintem nem akar kárt tenni magában
Nem lehet hogy pszihiáterhez jár?
"A készítménynek szorongásoldó és izomfeszülést csökkentő hatása van. Súlyos szorongásos állapotok rövidtávú kezelésére alkalmazható."
ez már a rilex re vonatkozik
Járt de már nem.
Régen xanaxot meg scippát kapott.
Csak sok volt volt igy egybe ez a sok gyogyszer.
Igen kicsit én is ráketestem a gyogyszerekre és érthező kivéve az a erös fájdalomcsillapító.
Ugye az mem minősül drognak? Mert valmi opiát cucc.
Nehéz vele beszélni bármiről is. Nagyon magába van zárkózva. De köszönöm valahogy beszélek vele.
Eddig még nem volt öngyilkossági kisérlete.
Csak gondolom szar lehet igy hogy anyuék azt hiszik csak megjátsza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!