Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek az normalis ha...

Szerintetek az normalis ha rohogok azon hogy ISIS meg hogy Allah akbar bumm?

Figyelt kérdés

2016. márc. 7. 20:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Persze, a humor fejlett énvédelmi eszköz.

"Láttam Drezda pusztulását. Láttam a várost előtte, aztán kijöttem az óvóhelyről, és láttam utána, és kétségtelen, hogy az egyik reakcióm a nevetés volt. Isten a megmondha tója, így próbál a lélek egy kicsit megkönnyebbülni."

Kurt Vonnegut

2016. ápr. 9. 12:42
 12/24 anonim ***** válasza:

Hat hallod ezen a hatterhatalom altal letrhozott gagyi felelemkampanyon en is csak rohogni tudok

Attol fuggetlenul tragikus ami a vilagban megy

2016. ápr. 20. 18:37
 13/24 anonim ***** válasza:
31%

Én röhögök rajtuk :D nêha otthon poénkodni is szoktam ezzel xD

17/ L

2016. ápr. 20. 18:41
 14/24 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 21. 09:18
 15/24 anonim ***** válasza:
Én is nevetek pár videón ahol random dolgok alá vágják de magán a terrorcselekményeken soha.
2016. jún. 23. 23:46
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem baj. Teljesen belefér. Azért bízok benne, hogy ha pár év múlva is viccesnek tartod az öngyilkos merénylő melletted meg a hozzád hasonlóak mellett robbantja fel magát.
2016. aug. 26. 07:10
 17/24 A kérdező kommentje:
De csak akkor jó, ha közbe kiabálja hogy "Allahu Akbaaaaaaar!" :D
2016. aug. 26. 20:45
 18/24 anonim válasza:
2016. okt. 31. 22:13
 19/24 anonim ***** válasza:
54%
A kérdező és a többi vele egyetértőnek annyi esze sincs mint egy raklapnak. Nekik üzenem hogy szégyelni való amit csináltok. Ilyen röhögni undorító dolog. De hiába mondja nektek bárki is majd akkor nem fogtok röhögni ha érintettek lesztek egy ilyenben. Nem kívánok senkinek rosszat. Undorító és hányok tőletek.
2016. dec. 25. 00:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Utolsó te mire számítottál? Ne feledd ezek a fiatalok azok akik egy esetlegesen bekövetkező háború esetén megvédik a hazájukat. Nem kéne őket szídni. Biztos jó emberek. Csak elhülyültek valóvilágon, Xboxon meg egyéb agypusztító baromságokon. Véleményem szerint fogalmuk sincs róla, hogy mi ez az egész. Ha lenne nem szórakozna ilyennel. Az is szomorító hogy nincs a környezetükben egy ember sem aki pofánbas.ná ilyenkor.
2016. dec. 26. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!