Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi tőrténne? (Folytatás lent)

Mi tőrténne? (Folytatás lent)

Figyelt kérdés
Este megyünk discoba haverom kitalálta vegyünk be fejenként 1-1 darab 0.5 frontint és igyunk rá egy üveg bort mi történne? Olvastam hogy légzésbénulást is okozhat
2016. márc. 4. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez egy elég rossz ötlet.

A Frontin egy alprazolam nevű hatóanyagot tartalmaz, ami a benzodiazepinek közé tartozik. Depresszióban, szorongásos megbetegedésekben használják, és fontos róla tudni, hogy használatánál tilos alkoholt fogyasztani, mivel jelentősen felerősíti a hatását.

Így ha bevennétek, és innátok rá egy üveg bort, akkor biztosan részegek lennétek, viszont sokkal tovább lennétek másnaposak, akár a buli közepén el is aludhattok, és igen, okozhat akár légzésbénulást is, bár ahhoz sokkal többet kellene bevenni belőle.

Én azt javaslom, hogy inkább ne csináljátok.

2016. márc. 4. 13:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért akarja mert kiváncsi rá mennyire rúg be amugy hétvégénte szoktunk inni néha néha ! de én már 2 hónapja nem ittam nem volt kedvem az iváshoz! és ha egy 0.25 mg ost?
2016. márc. 4. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Inkább ne akarj kísérletezni vele, én legalábbis nem tenném.

Valószínűleg ugyanazokat a hatásokat fogja okozni, csak talán rövidebb ideig.

2016. márc. 4. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Semmi nem fog történni!
2016. márc. 4. 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell mindent megcsinálni amit egy haver mond, szomorú ha csak akkor tudja egy fiatal jól érezni magát egy buliban ha iszik és gyógyszerezi magát.
2016. márc. 4. 14:02
 6/8 anonim ***** válasza:
ez miért jó?
2016. márc. 4. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan. Nem lenne kár 2 ilyen ostobáért.
2016. márc. 4. 17:15
 8/8 Senia válasza:
Ne tegyétek...nagyon rossz vége lehet..tapasztalat!! Inkább 2üveg bort igyatok, de a gyógyszert felejtsétek el...
2016. márc. 4. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!