Mit csináljak ha félelmeim miatt nem tudok elaludni?
Figyelt kérdés
Apum hobbija szörnyű jövőképeket állítani elém, pl. jön a 3. Vh, vagy az ufók, vagy a Niburu, vagy a zsidók és meghalunk.
Ezeket mindig elengedtem a fülem mellett de 0-24ben ez megy, szóval nem tudom kizárni teljesen.
És most a bevándorlók miatt tűnik nekem először reálisnak, hogy baj lesz, és ez nagyon megrémít, annyira, hogy esténként menekülési útvonalakat tervezek és azon gondolkozom hova menekülhetnék
Kérlek, nyugtassatok meg, hogy ez hülyeség és le fogom tudni élni az életem boldogan..
17/l
2016. febr. 29. 23:50
1/3 anonim válasza:
Mi apád hobbija?
Nyugi, le fogod élni boldogan az életed, ne aggódj.
Ráérsz akkor aggódni, ha ezek megtörténnek, addig teljesen fölösleges.
Nyugodj meg, és aludj.
(Mellesleg én is félek. De ki nem? Azért néha alszok is. :D )
2/3 anonim válasza:
Az ufók már itt vannak és átvették az uralmat az emberiség fölött. Apudba már beültették a chipet ami irányítja őt is, hogy félelmet keltsen az emberekben. Üdv.: egy zsidó vallású ufó :D
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező! Szeretnélek megnyugtatni, hogy mindezek hülyeségek és le fogod tudni élni az életedet teljesen nyugodtan. A harmadik világháborúra még várni kell, akkor sem nagyon valószínű, hogy kis hazánkban fog kitörni, amire meg ideér Te már nagy lány leszel és fogsz tudni mit kezdeni magaddal. Az ufók nem jönnek ide, Földön kívüli civilizációk teljesen biztosan léteznek, de az eddigiek alapján nem tudnak rólunk és nem képesek ide jönni, ahogyan mi sem tudunk róluk és mi sem vagyunk képesek oda menni. Ha valaha kapcsolatba is kerülünk velük, egyáltalán nem biztos, hogy ellenségesek lesznek , biztosan inkább majd barátkozni akarnak. A Nibiru meg hülyeség úgy ahogy van, egyetlen üstökös, kisbolygó vagy aszteroida sem fogja keresztezni veszélyesen a Föld pályáját az elkövetkezendő évszázadok alatt. A tudósok ráadásul éjjel–nappal figyelik a világűrt és mindenről előre tudomásuk van ami történik, de nem történik semmi sem. A zsidók meg végképp nem tudom hogy jönnek a képbe, itt vannak, velünk élnek évszázadok óta és soha nem bántottak senkit sem, inkább Őket bántották indokolatlanul apukádhoz hasonló buta, tébolyult embernek. A bevándorlók meg nem Magyarországra jönnek, hanem Nyugat–Európába, közülük a legtöbben háború elől menekülnek, tehát nem akarnak háborút. Dolgozni akarnak és békésen leélni a hátralévő kis életüket a saját közösségükben békés európai körülmények között. Európa számára nagyon olcsó és jó munkaerőt jelentenek, amit Magyarország sajnos ostobán szélnek ereszt, ahelyett, hogy a saját meggazdagodására fordíraná. Azt a pár terroristát meg akik elbújnak közöttük lefülelik a rendőrök és börtönbe kerülnek. Apukád elmebeteg, kórházi pszichiátriai kezelésre lenne szüksége, erős gyógyszereket kellene szednie a kényszerképzetei ellen, amelyekkel Téged ilyesztget. Aludj nyugodtan, nem fenyeget semmiféle veszély sem, teljesen biztonságban vagy! Gondolj inkább valami szépre mielőtt elalszol, pl. találj ki magadnak gondolatban egy olyan helyet ami nagyon biztonságos és oda elbújhatsz bármikor akármi elől. És amikor lefekszel gondolj arra, hogy már azon a biztonságos helyen vagy, meglátod ez segíteni fog! Szép álmokat és ne félj mert nincs mitől! Apukád hülye, hülyeségeket beszél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!