Mit csináljak? Autizmus spektrum zavarom van. Nem tudok aludni. Egész életemben alvásproblémákkal küzdöttem és csak akkor tudok elaludni ha már olyan fáradt vagyok hogy összeesem.
Állítóag a tejről való leszokás segíthet az autizmus visszafejlődésében.
A valódi tej,ami vegyszer mentes növényt evett és nem gyógyszerezett llatból van,nincs mindenféle eljárással kezelve,vagyis természetes tej azzal nincs gond. A boltban kapott viszont vegyszeres növényt eszik,és oltják mindenfélével. Növekedési hormont is kap stb. A néhány biogazdaságból származó tej pedig nem ér semmit,mert begyűjtik és összeöntik a többivel.
Japánban kutatták a tudósok. Többek között sok rákféléért is felelős a tejfogyasztás. 1960-ban kezdték kutatni most ért véget,vagy mittomén. Több kontinensen kutattak,mert a déliek pl nem bírják a tejcukrot,az észaiak igen. Tejcukor=laktóz.
Ez a vegyszerezés felborít valami anyagegyensúlyt a tejben,és olyan káros baktériumokat termel,amik a pasztörizálással sem pusztulnak el. Ellenben az egészséges baktériumokat kiüti a pasztörizálás.
Valami ammóniáról is szó volt,hogy felgyülemlika szervezetben,meeg mittomén.
Azt is írta,hogy 10%-nál nagyobb mértékű tejtermékfogyasztás nagy százalékkal növeli az autizmus kialakulását,súlyosbodását,vagy a mellrák stb kialakulását.
Olvass utána,ha megtalálod.
Nekem is van, én sem tudok aludni, már mindent szedtem rá, de napok alatt hozzászokik a szervezetem és csak a mellékhatásokat érzem, tanácstalan vagyok.
Bejelentkeztem az alvásklinikára és elkezdtem neurológiailag kivizsgáltatni magam, sajnos jobb ötletem nincs.
A természetes dolgok nem segítenek, a meditációra meg valamiért képtelen vagyok.
Egész életemben ilyen voltam, kezdek beletörődni.
"Sajnálom...Az orvos mit mondott? Ugye voltál orvosnál? Milyen idős vagy?"
huszonéves vagyok. háziorvosomnál voltam már és persze az autista alapítványnál. oda vissza kéne menni talán.
A meditáció segít!!!
Próbálkozz a TM, aza transzcendentális meditációval, vagy az irányított meditációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!