Mit csináljak? Autizmus spektrum zavarom van. Nem tudok aludni. Egész életemben alvásproblémákkal küzdöttem és csak akkor tudok elaludni ha már olyan fáradt vagyok hogy összeesem.
Én is a sportot akartam ajánlani második körben, de ha ennyit sportolsz akkor a több sport sem oldja meg a problémádat...
Sajnos én csak azt tudom ajánlani, hogy keress speciális orvost, a körzeti orvosod talán tud ajánlani valakit!
Sikeres és gyors gyógyulást kívánok neked!!
Az Alapítványnál van terápia, megpróbálhatod, bár az írásod alapján a nálad "problémásabbakra" van belőve, de hátha segít. Vagy hátha lehet úgy járni, hogy csak ezzel a részével foglalkoztok az állapotodnak, ami az alvást befolyásolja.
Fizetős volt, talán 8 ezer/alkalom, de ez budapesti viszonylatban nem drága. Pszichiáterük is van, ha megbeszéltek valami gyógyszerest, ír egy papírt és ha olyan, akkor azt leadod a háziorvosnál, akkor ő onnantól felírhatja neked. Ha nem, akkor azzal sajnos vissza kell járni, de gondolom, ez nem lenne baj, főleg, ha beválik a terápia.
NE VICCELJETEK!!!!!!!!!!!!!!
36 évig kerestem a nagyon durva alvászavar és szorongás okát. 36 évesen diagnosztizálták az autizmusomat saját kérésre, ugyanis senki nem vette észre. Már csak heti 1x tudtam aludni, régen futottam mindig, de a szülés után nem tudtam, mert meghíztam. Elhagytam a tejet, és 24 órán belül megszűnt az alvászavarom. A tej olyan, h mindenben benne van, a gyógyszerek bevonatában is. Erre nem gyógyszer kell, hanem diéta! Dr Natasha Campbell: GAP szindróma. Nem múlik el a tejtől az autizmus, ez hülyeség, viszont a szorongás és az alvászavar megszűnik, ami jelentős életminőség javulást eredményez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!