Valóban pánikbetegség?
Csak egy egyszerű gyerekorvosnál voltunk amikor náthás voltam, de rákérdeztünk, hogy vajon mi miatt lehetnek ezek a tünetek, amik 2 hetente legalább előjönnek:
Amikor a suliban vagyok gyakran rám tör a folyosón, osztályteremben vagy akár még a vonaton is:
Hirtelen elkezdek szédülni a szívem egy nagyot dobban (ilyenkor érzek a mellkasomnál egy furcsa, szorító, nyomó szerű de nem fájdalmas érzést), szaporán elkezd verni a szívem, izzadok és tompán hallani kezdek de ez mind 1 percben, utána jobban vagyok. Bár egy kicsit fáradtabbnak érzem magam. A pulzusommal egyébként semmi bajom sincs.
Egyéb megjegyzésként ami nem tudom, hogy mennyire befolyásolja: Ez megy szeptember óta (amikor 9.-es lettem), és egészen kicsi korom óta amikor ülve beszélek az egyik lábam folyamatosan dobol, és ha az osztályteremben ülök sokszor gondolok arra, hogy kiszeretnék menni a teremből valamilyen oknál fogva.
14/L
Ugyanigy kezdodott nalam is,teljesen normalisnak tartottam.Aztan volt egy panik rohamom.Fel evig semmi.Aztan nyaron volt egy es most az elmult ket honapban 3-szor volt.Suliban jott ram azt hittem meghalok.
Nekem is ilyen menekules vagyam van,es depressziora hajlamos vagyok (most perpill ketsegbeesetten 'hadonaszok' a boldogsag utan,megbecsulok es megkoszonok minden jo dolgot..)
Na bocs a vegere az offert
14/L
Ha gondolod irhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!