Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Semmire se vagyok...

Mit tegyek? Semmire se vagyok jó, mert elb. sztam az életem!

Figyelt kérdés
Semmi életkedvem nincs, mindig csak kinevetnek, senki sem ért meg. Nagyon sz.r egyedül, nem tudok sehova beilleszkedni, le vagyok lassulva, meg isten tudja milyen betegségem van, néha jobb lenne nem erölködnöm csak egyszerűen meghalnék. 16F
2016. febr. 21. 08:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Szedd rendbe az életed, békélj meg magaddal. Meditálj. Keresd fel az iskolapszichológust. Változtass.
2016. febr. 21. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:
33%

Futás, sportolas,lol táplalkozas cigarete zéro mert feszültseget,kedvetlenseget okoz.Tevekenykedj akar hobival.Ne legy elegedetlen higy abban ,hogy minden rendbe jön mert ez igy is van .Olvasd esetleg a bibliabol az evangeliumokat.Esetleg tegyel fel nekem privaltban bibliai kerdeseket.

Gyogyulast.

2016. febr. 21. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:

16 évesen "elb.tad az életed"...! Hogyne...

Majd 36 évesen mondhatsz ilyet. De még akkor is van tovább.

2016. febr. 21. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Én lassan 36 leszek... És én tényleg elb...tam! 16 évesen kicsit korai ilyeneket írni, nem gondolod?
2016. febr. 22. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!