Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Minden éjjel nagyon, betegesen...

Minden éjjel nagyon, betegesen mélyen alszom, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Már lassan 3-4 éve hogy nagyon mélyen alszom, sokat álmodok de szinte soha nem ébredek meg éjjel. Annyira mélyen alszom hogy mindég elfolyik a nyálam , és ami még rosszabb be is pisilek, 2-3-x hetente. Nem tudom hogy mit tegyek, minden este és éjjel egy rémálom. Reggel semmi bajom nincs...,28L
2016. febr. 20. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Akinek folyik a nyála, arra azt szokták mondani jóízűen alszik, néha nálam is előfordul, ha hason ébredek, de ez a bepisilős dolog ennyi idősen durva...én dokihoz fordulnék
2016. febr. 20. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia:) Megpróbálnék segíteni, de ahhoz pár kérdésem lenne hozzád, szerintem, azt jobb lesz privátban:)

az első ötletek:

mennyire vagy stresszes? nagyon kimerülsz nappal?

a nyál egy dolog, lehet, hogy éjjel a szádon át veszel ink. levegőt és csak ezért...

bepisilés...na idefigyelj! a legfontosabb, hogy ezt soha de soha se szégyelld! bárkivel megeshet! bár ez a gyakoriság jelent valamit...írok ezzel kapcsolatban privátban, ott talán annyira nem lesz kellemetlen, de ha csak annyit írsz, hogy mehet itt is akkor itt írok mindent:) remélem, tudok segíteni:)

2016. febr. 21. 00:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Azert aggaszt ez a mely alom mert szinte soha ejjel nem ebredek meg, regebben tobbszor felebredtem. Nyugtalan csak azert vagyok hogy mi lehet velem, semmi masert nem vagyok nyugtalan.

Egyaltalan nem vagyok stresszes, honnan vetted hogy stresszes vagyok?

Nem voltam orvosnal.

A szegyenrol , mit kene szegyeljek?

A bepisilesrol, nem volt soha ilyen gondom. Hogy reszletezzem, hetente 2-3 szor csak nehany csepp max 0.5 dl, de van olyan, ritkan, hogy teljesen be megy , nem tudom talan akar 0.5 - 1 liter, attol fugg menyit ittam.Nem szoktam felkelni es nem erzem, csak reggel latom.

Nem tudom megerteni, ez nem fokozatosan alakult ki, egy naprol a masikra, es azota valtozatlan.

Ezek az ejjeli orak teljesen kiesnek , mintha nem is lennek.Ez viszont aggaszt.

2016. febr. 22. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Értem:( Privátban megválaszoltam:) segítek ahogy tudok:)
2016. febr. 22. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!