Nem akartalak elrettenteni...azért próbáld meg..hátha nkd nagyobb önuralmad van...vagy rád nem hat úgy...ha mégis..akk max abbahagyod.. ha pár hónapig szeded nem hiszem, h maradandó "kárt" okozol.. én miután abbahagytam tök könnyen visszafogytam...sőt még vékonyabb vok mint előtte ...jel. 168cm/53kg
2016. febr. 19. 00:45
13/17 anonim válasza:
Próbáld meg, de ha rádjön a zaba és nem múlik én szólnék az orvosnak, hogy ez kellemetlen. Alvásra pl. Tritticot kaptam később, az is antidepi, de nincs ilyen zabakényszer mellékhatása.
2016. febr. 19. 03:25
14/17 anonim válasza:
Meg még van pár antidepresszáns, amit alvásra szoktak felírni. Azoknál se hallottam ilyenről. A lényeg, hogy feleslegesen ne szenvedj. Vannak más gyógyszerek is, ha már mindenképp kell. Előző voltam.
2016. febr. 19. 03:28
15/17 anonim válasza:
alvás előtti sportot ajánlotta már valaki?
Olyat, ami után már nem kell altatni.
Vagy ne mondjak ilyet, nem élünk már a középkorban.
2016. febr. 19. 08:32
16/17 Balogh Zsozsó válasza:
Én cymbaltát szedek lassan 3 hónapja és egyáltalán nem hiztam egy kilót sem.
2016. febr. 19. 20:37
17/17 anonim válasza:
Szia! Azt nem tudom, hízást okoz-e, de ismerek valakit, akinek 1 hónap alatt pont ez a szer teljesen tönkretette az érzelmeit (eltompult), testi érzékelését, idegrendszerét, azóta képtelen dolgozni, normálisan élni...
Nem ajánlok semmilyen antidepresszánst, pláne alvás problémára nem, hiszen nagy részük pont hogy alvászavart okoz.
Esetleg Valeriána, kis dózisú melatonin-t(1mg) próbáltál már?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!