Ez alvásparalízis volt?
Ma reggel fél 5kor keltem fel valamiért, és úgy döntöttem hogy még visszaalszom, hisz van fél órám :D
Utána arra ébredtem hogy anyám kelteget fél hatkor, hogy már rég ébren kéne lennem, ejnye-bejnye el fogok késni.
Rohadtul felriadtam, ugrottam volna ki az ágyból, de nem tudtam. Utána belassult minden, olyan volt mintha 60 helyett 15 FPS-sel láttam volna mindent :'D. Ez kb 2 percig így volt. Még a nyálam is kifolyt a számból, mivel azt nem tudtam becsukni sem. Közben kondolkodtam hogy mi a sz4r történik, de kb egyből elfelejtettem azt ami a fejemben volt 3 másodperccel azelőtt..
Levegőt is alig kaptam, bár nem igazán tudom, hogy ennek van-e ehhez köze.
Mikor végre 'magamhoz tértem', anyám kérdezte hogy jól vagyok-e. Én bizonytalanul válaszoltam hogy persze. Erre ő szólt hogy dőltek a könnyek a szememből, remegtem és kapkodtam a levegőt, miközben irreálisan gyorsan mozgattam a szememet. (ez azért fura, mert csak a légszomjra emlékszem.) Már majdnem mentőt hívott..:/
Valaki tudja, mi volt ez, illetve miért történt?
16F
Vagy az volt és bepánikoltál azért nem kaptál levegőt, vagy epilepszia.
Az alvásparalízis nem jár levegő kapkodással és gyors szemmozgással tudtom szerint, de lehet csak megijedtél és a pánik okozta.
Hát nem tudom, de talán felkeresek valami orvost.
¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!