Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet ekkora szomorúság egy...

Lehet ekkora szomorúság egy szakítás miatt? Többi alul 16/f

Figyelt kérdés
2 hónapja és 10 napja történt, Ő volt az egyetlen akinek számítottam bármit is. Pszichiátriára kell jármom, mert stresszelek folyamatosan miatta. Nyugtatókat kell szednem. Próbáltam vele beszélni, de folyton visszautasító, bunkó volt velem. Szinte megszűnt minden szociális kapcsolatom,magányosnak éerzem magam nagyon. Van ebből bármi kiút? Olvastam,hallottam olyan emberekről akiknek évek óta tartó szerelmi bánata van. Nem akarok erre a sorsra jutni én is. Elnézést, hogy össze-vissza írtam mindent.

2016. febr. 13. 12:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, de túl fogod élni. Szerelmi csalódásba kevesen halnak meg...
2016. febr. 13. 18:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Pár hét/hónap múlva sokkal jobb lesz...
2016. febr. 13. 23:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez a tipikus 'első nagy szerelmen' átesős dolog történik velem? Nem szeretnék éretlennek vagy gyerekesnek tűnni, de tényleg nagyon rossz érzés.
2016. febr. 14. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!