Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tud olyanról, hogy valakik szakítottak, majd később összejöttek újra? Később jobb volt? Mesélnétek?
Hát én történetem pont ez.
Első szerelem még 15 évesen szerettem bele. Ő akkor 18 éves volt. Akkor még nem volt köztünk semmi, mert kislánynak tartott. 17 évesen nő lettem, így összejöttünk. 1 évig jártunk de rá kellett jönnöm, hogy a szerelem egyoldalú volt az is csak az én részemről. Én neki csak egy "megmutatom milyen jó csajjal vagyok" voltam. Szétmentünk. Eltelt majdnem 10 év. Még csinosabb lettem, és sokkal érettebb, bevállalósabb mint 17-18 évesen. Találkoztunk, én én azt hittem újra beleszerettem. Újra járni kezdtünk. Talán ha 2 hónapig voltunk együtt. Hamar rádöbbentem, hogy második alkalommal már csak az álomképemet hajszoltam, mert rég nem az volt akibe 15 évesen beleszerettem. Sőt! Nem is értettem, hogy mi is vonzott benne.
Barátként szétmentünk.
Azóta hiszem, hogy ha egy kapcsolat tönkre ment akkor annak oka volt. Ami nem működött elsőre, az másodjára sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!