Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik ilyen betegség, vagy...

Létezik ilyen betegség, vagy csak nálam alakult ki? ha igen, mi a neve?

Figyelt kérdés
régebben kezdődött, de nem foglalkoztam vele. egyre jobban zavar és kezdek kétségbe esni. egyszer utaztam apukámmal autóval, néztem rá, láttam oldalról a szemét és egy kósza pillanatra beugrott egy kép, az, hogy kinyomom a szemét. egy másodperc múlva ráébredtem mire is gondoltam, majd arra gondoltam inkább a saját szemem szúrnám ki. csak pörögtek tovább a gondolataim, hogy ezt miért, én szeretem őt (tényleg.) nem akarom bántani, jó szülő, stb.. a mamám beszédét hallgattam, és ugyanígy egy pillanatra behúztam neki egyet, pont az arcába. isteni jó mama, ez után következett az a gondolatom, hogy inkább kétszer is megütném a saját arcom. anyukámmal is előfordult ez, másmilyen cselekménnyel, pedig semmilyen konfliktus nincs köztünk, régen volt az utolsó. mindig mikor türelmetlen vagyok, akkor ugranak be ilyenek. a barátnőmmel kapcsolatban is támadt ilyen gondolatom. nem tudom felfogni miért azokkal, akiket szeretek, és a legjobbak hozzám, miért nem az idegesítő embereket bántom egy pillanat erejéig a fejemben. az még nem is zavarna. létezik erre a "betegségre" valamilyen meghatározás? mihez kezdjek? 18/F
2016. febr. 8. 16:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust (család segítőknél, iskolában vannak ugye ingyenesen) ott meséld el ezeket, és ő majd tudja a további dolgokat. :) Sok sikert.
2016. febr. 8. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!