Normális, hogy hébe-hóba emiatt lenne nagy kedvem drogozni?
16/F vagyok.
Eléggé egyedül vagyok, de néha még így is túl 'népszerűnek' érzem magam.
Igazából rengeteg furcsa/beteg ötletem, vágyam van, amikhez már hozzászoktam és nem érdekel az okuk..
Viszont mostanában gondolkodtam el egy viszonylag új-keletű gondolatomon..
A kábítószer már régóta érdekel (még szűz vagyok ilyen téren (kivétel az alkohol), mert egyelőre nincs pénzem). Ennek az oka egyszerű.. Mivel nem kifejezetten foglalkoztat, hogy élek, vagy halok, ezért minél előbb szeretnék minél több dolgot kipróbálni. Megtudni, hogy ugyan pl. a crack miért is illegális..
Viszont a fantáziámban nem az a legérdekesebb/legkellemesebb része a dolognak, amikor használok valamilyen szert, hanem mikor valamelyik ismerősöm (vagy egy random ember) észreveszi rajtam és kérdezget róla/aggódik kicsit értem, én pedig természetesen letagadom a dolgot és próbálom nyugtatni, hogy semmi bajom.
Igazából rohadt abszurd, főleg így leírva...
Nem sikerült még megfejtenem, hogy ez a kis jelenet miért okoz olyan nagy örömöt az agyamban és miért vágyom ennyire rá a valóságban is..
Szerintetek?
Nekem ez egy öngyilkos gondolatnak tűnik, amivel arra szeretnéd felhívni a figyelmet, hogy nincs veled minden rendben.
A drogfogyasztás itt nem arra irányúl, hogy jobban érezd magad, hanem arra, hogy valaki végre észre vegye, hogy valami gondod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!