Mekkora gond az, hogy nem csajoztam és szexeltem?
Mondja nekem valaki azt, hogy nem gond,hogy 20 és 30 között nem éltem meg az élten ezt a részét. Másikat se.
Hogy ez nem volt negatív hatással a személyiségfejlődésemre.
Hogy szociális érintkezés területén nem hatott rám hátrányosan.
Hogy nem gond,mert a korban hozzám illő nők majd megértőek és türelmesek lesznek.
Hogy sose volt párkapcsolatom.
Hogy bepótolhatom-itt ugye már veszteség ért.
Mert egy darabig tényleg nem volt igény semmiféle érzelmi vonalra és a szex sem tűnt olyan fontosnak pedig akadt jelentkező.
Később amikor már nulla lett az önbizalmam,de annyira, hogy eszembe se jutott próbálkozni már nem volt jelentkező.
Most meg..... a helyzet amiben vagyok....
nyugtasson meg valaki,hogy áh nem nagy ügy mással is előfordul,hogy kidobott 10 évet az életéből.
Köszönöm,de nem vagyok beteg. Ezt kell megérteni.
Van problémám,de egészséges vagyok !A kettő nem ugyan az !
Az milyen dolog,hogy nekem kell keresnem egy rendes dokit,mert a java kókler? áh
Nem tudom mi lesz.
Oké! Ez szakmai ártalom. A szakember azt mondja még a várandósról is sok esetben, hogy beteg. Az eladó pedig azt mondja a betérőről, hogy vevő és még akkor is, ha nem vesz semmit.
Így, egészségesen is érdemes szakembert keresni. Keresni! Ez van sajna! Amit leírtál gondolatokat, tényeket, abban a pszicho területe fog tudni hathatós támogatást adni.
Fáradságos, bosszantó lehet a keresés, de mint írtam, aki nem lottózik...
Kerestem azt a támogatást és közönyt,lekezelést találtam.
Vagy egyszerűen nem ért semmit, de legalább nem taposott belém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!