Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem készít ki egy gimnazistát...

Nem készít ki egy gimnazistát a rengeteg tanulás?

Figyelt kérdés
Szeptembertől én is gimis leszek és már így is ki vok...Hogy fogom bírni a gimit?Mondjak le a szabadidőről?!
2016. febr. 3. 05:04
 1/6 anonim válasza:
A gimi nem veszes. Orulj, hogy nem szakkorepbe mentel :) lesz szabadidod, lenyeg a renszeres tanulas. Nem veszes hidd el :)
2016. febr. 3. 05:45
 2/6 anonim válasza:
58%
Harmadik ève vagyok gimis, ès èn már most kikèszültem. Minden tanár azt hiszi hogy csak az ő tantárgyára kell tanulni, feladnak hatezer oldalt következő órára ès már örülök ha este 8-ra vègzek nagyjából. Hètvègèm meg kb nincs is. Ha jó jegyeket szeretnèl, ès majd jó egyetemet akkor ez az ára:/
2016. febr. 3. 06:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen rengeteg tanulás?

Tavaly végeztem, délutánonként napi 20-40 percet szántam rá, attól függően mennyi házit adtak fel.

Aki órán figyel annak nem sok plusz dolga van.

2016. febr. 3. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 6 évig voltam gimis (hatosztályos) és nem volt vészes szerintem, csak elsőre. Nyilván erősebb, mint az általános vagy egy szakközép, de hozzászoksz. Lesznek húzós időszakok, pl a félév vagy az évég előtti idők, amikor hirtelen minden tanár íratni akar veletek...

Figyelj az órákon, én mindegyiken figyeltem, aznap át se néztem az anyagot otthon, csak dogák előtt tanultam és akkor sokat ért, hogy figyeltem.

Minden kezdet nehéz, de hozzáfogsz szokni. Én most egyetemre járok és most nagyon könnyű dolgom van, mert gimiben komolyan vettem a tanulást és már úgy hozzászoktam, hogy ha egy vizsgára meg kellett tanulnom 20 tételt akkor egy hét alatt kidolgozással megvan :D Az a csoporttársam szívott, aki szakközépből jött és sosem volt az a nagy tanulós (Nem szóltam le a szakközépiskolákat, de ott lazábban veszik a tanulást ez tény)

2016. febr. 3. 10:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is hatosztályosba fogok menni,és hát jó egyetemre szeretnék menni...Hát órán nem nagyon figyelek(fogalmazzunk így)..Hát...megpróbálok figyelni!
2016. febr. 3. 19:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok hátért!xd
2016. febr. 3. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!