Doi423 kérdése:
Diszkalkúliás vagyok?
Figyelt kérdés
egészen 4. osztályig 4-5 ös voltam matekból, de tavaly óta, akármennyire figyelek órákon és akárhány matekkorepre megyek,1.57-re állok, és még azt is nehezemre esik kiszámolni hogy mennyi 13x4. a 4.-es matekgyakorlókat sem tudom megoldani. ha elmagyarázzák sem értem , vagy ha igen akkor is legjobb esetben 2-es a tz-m2016. jan. 28. 16:13
1/4 anonim válasza:
Kaptatok szerintem felsőbe egy sz ar matektanárt.Meg amúgy is egy katasztrófa az oktatás.Ha diszes lennél, sosem lettél volna jó matekból!
2/4 Vortrex válasza:
Most az az igazság, hogy szinte mindenkinek megadják a diszkalkuliás papírt, ha béna matekból, és innentől kezdve papírja lesz arról, hogy még a legegyszerűbb munkákra se alkalmas. Egyáltalán nem kifizetődő.
Mint ahogy írtad, az baj, hogy nem érted, nem pedig az, hogy nem bírod felfogni a számok értékék.
Kérj meg valaki értelmesebbet, hogy foglalkozzon veled egy pár órát és szemléletesebben magyarázza el a dolgokat
3/4 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy rossz a tanárod. Nem az iskolában, mert neki le kell adnia az órákat, ha megérted, ha nem. A korrepetáló tanárod a rossz, te meg hanyag vagy, és hagytad, hogy lemaradj. Most már nem is érted, amit előtted mondanak, mert kihagytál pár fontos részletet. Azt kellene tisztázni, hogy mikor maradtál le, és onnan kezdeni a pótlóokítást.
4/4 anonim válasza:
Kell valaki, aki attól kezdve magyarázza el a dolgokat, ahol lemaradtál, tehát év elejétől kezdve. Aki az iskolában tanít, és a korrepetitor tanár is rossz, hogy ezt nem tudták neked megtanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!