Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió ellen mit lehet tenni?

Depresszió ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Már lassan 4 éve depressziós vagyok.Az első évben piállgattam napi szinten,majd megismertem egy lányt és összejöttünk.Akkor rájöttem,hogy az ember nem lehet egész nap részeg,csak,hogy elviselje az idiótákat és saját magát.7 hónapot voltunk együtt,majd szakítottunk.Akkor megint nagyon padlóra kerültem és jött a fű meg a szintetikus sz#rok.Egy idő után arról is lemondtam,nem akarom szétcsapni az agyam,meg nem állapot mikor azt sem tudom hol vagyok,annyira megvagyok zuhanva.Jelenleg különböző "vitaminokkal" próbálom tartani az életkedvem.Gondolkoztam rajta,hogy keresek valami kókler pszichológust,hogy írjon fel nekem xanaxot vagy hasonlót.Mit lehet tenni a depresszióval?
2016. jan. 25. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is ne diagnosztizáld magad. Másodszor, keress fel egy "kókler" pszichológust, aki a xanax előtt talán tudna valamilyen terápiát javasolni, hogy kimássz ebből.
2016. jan. 25. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Neked kell kimásznod ebből gyógyszerek nélkül! Érj ennyit magadnak! Ha nem akkor baj van.

Keress célt az életben amiket megvalósítasz! Ezért él az ember.

2016. jan. 25. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:

A depresszió is mint minden betegség az oxigénhiányra vezethető vissza. Mikor az agysejteknek kevesebb oxigénnel kell beérniük, nem képesek helyesen feldolgozni az info áradatot. Ez totális tévedésekhez, tévhitekhez vezet. Olyan képet ad a való világról ami néha elviselhetetlennek tűnik!

A megoldás ezzel együtt kézenfekvő. Több oxigént kell juttatni a szervezetnek, hogy képes legyen korrigálni a problémákat! Hogy ez az orvosi könyvekben miért nincs leírva? Azért, mert az egészségben nincsen semmi üzlet! Ezért az oxigént mint gyógymódot minden tanult ember tiltja és ellenzi.

2016. jan. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!