Végem, egyszerűen nem tudok feltöltődni lelkileg. Mit tegyek?
Igen, nekem a kosztümös film is segít ilyenkor, második.:)
Nem az a lényeg, hogy elmenekülj, mert ami van, azzal szembe kell nézni, de tudni kell néha elterelni a figyelmedet róla. Bármilyen hobbi jó erre. Én Karácsony előtt pl. rosszkedv elterelés végett sógyurma karácsonyfadíszeket gyártottam. Közben zene, egy jó tea, film. Ki kell kapcsolni magad. Azt meg te tudod megtalálni, hogy milyen tevékenység erre a legalkalmasabb neked. :)
Szia! Nem rég vesztettem el Apukámat, pánikbeteg, hipochonder és fóbiás vagyok. Ami nekem segít az a zene!! Az olyan zenék, hogy "meg tudod csinálni","erős vagy"
Hiszen tudd , hogy az vagy. Az vagy ,mert jársz terápiára, itt is kérdezel, tehát nem adod fel, meg akarsz gyógyulni és nem fordítasz hátat a problémának. Csak így tovább!! Nekem is vannak olyan szakaszok a betegségben ,hogy úgy érzem bem szállok ki az ágyból többet. Most is épp egy ilyen szakaszban vagyok. Jobbulást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!