Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem szoktam álmodni, mitől...

Nem szoktam álmodni, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok és nagyon ritkán álmodom. havonta, két havonta 1x, van olyan ismerősöm aki szinte naponta, de én nem emlékszem vissza az álmaimra és nem tudom, hogy miért.

2016. jan. 19. 00:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Elvileg minden nap álmodsz valamit csak nem emléxel rá.

Hogy vissza tudsz emlékezni rá vagy sem az csak az agyadtól függ épp elraktározta e vagy sem az álmot. De az is lehet ha nagyon erősen gondolsz rá eszedbejut.

2016. jan. 19. 00:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz annyi plusszal,hogy az ébredés folyamata nem mindenkinél azonos.A lassan ébredők még emlékeznek az ébredezéskor az álomra.Lehet tudatosan megőrizni álmainkat.

Ágyunk mellé papírt íróeszközt készítünk,és elhatározzuk,s azzal alszunk el,hogy álmainkat éjszaka címszavakban lejegyzeteljük.

2016. jan. 19. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!