Beteges amiért így gondolkozom?
25 Nő vagyok 8 éve van párkapcsolatom fél eve hazasok vagyunk.Sose voltunk mászkálósak,párom a rokonaihoz ment gyakrabban amég közelükbe laktunk.
Aztán elköltöztünk az én szüleimhez (egy udvarban vagyunk de külön kisebb ház van nekünk) ideiglenesen,és mostmár nem megy ugye ő sem mert messze vannak a rokonai.
Utóbbi időbe állandoan azon veszekszünk hogy ő nem akar csak otthon ülni.
El is mentünk hétvégére a mamájához.De már menni akar sok helyre kollegáinkkal bálba stb velem.De én ezt nem igénylem.Sőt,én utálom a társaságokat,én nem aklarok menni bulizgatni,ő ezt tudta h ilyen vagyok,de most mégis más lett:(!
Az ő rokonaihoz is ráveszem magam h elmenjünk de máshova kollegákkal már nem akarok,nem is kedvelem őket,meg nem is vagyok ilyen.Ez ennyire nagy baj?Velem van a baj?Valami betegségem van?Már kezdem elhitetni magammal h ez nem normális dolog.Ő is megbánt engem,a szüleimet is piszkálja nekem h ő nem akar ugy elni mint ok, h nem mozdulnak ki.De mégis mit tegyek??
Változtassak?De hogy ha semmi igényem erre??
Ezt már nem bírom sokáig:(
Bocsi h hosszú lett de ki vagyok éppen most is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!