Mire utalhat, hogy gyerekként ilyeneket álmodtam?
Gyakran álmodtam tűzről, pl hogy futok a házunk előtti járdán és egy tűzvonal elől futok ami felém tart nagyon gyorsan végül utolér amire felébredek.
Álmodtam már, hogy a húgomat széttépik a kutyák én próbálnék kiabálni futni felé, de nem haladtam, és nem jött ki egy hang se.
Egy másik szörnyű, amikor éjszaka tartottam haza az iskolából de nagyon lassan haladtam, féltem, mire eljutottam az utcánkig, egy kocsi haladt el mellettem, amiben valami gonosz furcsa lények ültek, engem néztek és gonoszan nevettek, hazaértem a családból mindenki összegyűlve várt, leültem közéjük de olyan furcsák és idegenek voltak. Nevettek rajtam, mintha azok a lények megszállták volna őket. Végül bántani akartak, de szerencsére felébredtem.
A leggyakoribb az volt, hogy egy épület tetejéről lezuhanok és becsapódáskor felébredek.
Ezeket óvodás kisiskolás koromban álmodtam, normális ez?
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!