Ez milyen betegségre utalhat?
Figyelt kérdés
Van egy középiskolás osztálytársam 15 éves fiú , év elején nem volt vele semmi baj . De a második félévben elkezdték szekálni a lányok úgy hogy mindig bekavartak neki az igazgatónál minden hülyeséggel . Sokszor stresszes és nyugtalan . Multkor halgattam hogy magában kiabált hogy ő nem fog megölni senkit soha . Egy kicsit meg is ijedtem tőle mivel eddig mindig csendes gyerek volt . Nagyon szimpatikus gyerek csak egy kicsit már tartok tőle . Órán mindig figyelem hogy miket csinál , de sokszor csak ül egymagában és bambul . A lányok úgy bekavartak neki hogy folyton rángatták az igazgatóhoz , pedig semmi komolyat nem csinált . Egy kicsit meg is sajnáltam szegényt , mert nem lehet tulzottan jó élete és még a lányok is bekavartak neki . Mikor feljött az igazgatótól , nagyon nyugodtan kijelentette hogy megöllek , ezt a lányoknak mondta . Majd megint elmentek szólni az igazgatóhoz , és megint lehivatták . A gyerek azt mondta hogy ő nem emlékszik hogy ő ilyet mondott volna . Sajnos újból bekavartak és kirúgták . A lányok mondtak hogy végre vége , a srác pedig azt mondta hogy " nem , nincs vége , mert csak most kezdődik" . Majd elhagyta az iskolát . Eléggé megsajnáltam szegényt , mert tényleg szekálták .2015. jún. 5. 21:35
1/2 anonim válasza:
Bosszúvágy...? Elfojtott érzelmek, amik a felszínre akarnak törni... Azért ha megölte a lányokat vagy valami hasonlót csinált, megírod?
2/2 anonim válasza:
Nekem volt olyan lány osztálytársam.. Akit szintén folyton szekáltak és fura is volt. Egyszer az órán csak úgy kiment a táblához felírta, hogy "gyilkosság" és visszaült a helyére. Persze azóta már nincs az osztályban de azért.. Természetesen ha egy amúgy is labilis embert elkezdenek szekálni, különösebb ok nélkül akár még gond is lehet, valószínűleg valamilyen pszichés gondja lehet. De nem tudom.. a családi háttere egyébként normális? Vagy ott is vannak problémák? Esetleg nem lehet, hogy csakúgy mondta és nincs mögötte semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!