Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vajon ki és miért találta fel...

Syeka kérdése:

Vajon ki és miért találta fel az illatosított wc papírt? használat előtt, v, utána kell szagolni? egy ostoba találmány.

Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért találták ki, hogy drágábban el lehessen adni, ugyanúgy felesleges, mint az illatosított papírzsebkendő, ráadásul engem mindkettő irritál, allergizál, ezért nem is veszek ilyeneket.
2016. jan. 13. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Sza rás után illatosabb lesz a feneked.
2016. jan. 13. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Én szeretek kakkantani, szinte szertartás a számomra. Egy újságot szoktam bevinni, annak beszippantom a jó nyomdaillatát és olvasok. A produkció után pedig illatosított papírt szoktam használni, amit használat előtt megszaglászok, mint az újságot.

Utána nem, sőt a produktumot sem szagolom meg.

De sima papírral is jó, azonban ha tehetem, hársillatút veszek.

2016. jan. 13. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Az arra jó, hogy a retyón akkor is eregessen egy kis illatot, ha éppen nincs ott senki, mert ugye általában egy retyón büdi van.

Az kétségtelen, hogy sokkal hasznosabb találmány volt, amikor anno az ülőlapra végre vágtak egy lyukat is.

2016. jan. 13. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanaz az értelme, mint a többi rákkeltő adaléknak az élelmiszerekben (színezék, pálmaolaj, melamin, stb.).

Legyártották, el kell adni, használod, megpusztulsz.

2016. jan. 17. 07:18
 6/6 anonim ***** válasza:
A wcpapír mint illatosító nyilván praktikus, főleg ahol ritkán működik az elszívó. De vannak ennél kiterjedtebb többletfunkciók is. Anno, hogy megmutassuk, mire képes az Alföldi Nyomda, mi gyártottunk vicceket, anekdótákat tartalmazó wc-papírt is. Az azóta már leállított Cameron nyomógépünk 18 méteres papírhosszig tudott nyomni, erre elegendő "irodalmi anyagot" állított össze egy vállalkozó szellemű kereskedő. Sajnos sem ő, sem mi nem gazdagodtunk meg a dologból, a sorozatgyártás nem indult be :-(
2016. jan. 20. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!