Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mi a bajom? Hogy...

Szerintetek mi a bajom? Hogy javithatok rajta? Félek.

Figyelt kérdés
Fèlek hogy elmebeteg lettem. Nagyon durva dühkitörèseim vannak, betegesen fèltèkeny vagyok. Nagyon csúnyának kövèrnek gusztustalannak èrzem magam ès megakarok halni.6 honapja szültem, ès nem sikerült mèg visszafogynom, azt gondolom minden nő jobban tetszik a fèrjemnek. Ha kèrdezgetem h szebb vagyok e ennèl meg annál flegma velem vagy kinevet. Ha sìrok nem szol hozzám nem vigasztal meg, csak ha orditok vagy megütöm akkor szorongat meg, befogja a számat h ne hallják a szomszèdok. Ilyenkor nagyon orditok. Szinte hörgök ès zokogok, sok mindent összetörtem már ,egyszerüen nem bìrok magammal. Mit tegyek h ez elmuljon???

2016. jan. 11. 08:36
 1/4 anonim válasza:
Azonnal menj orvoshoz, ezt kezelni kell. Ilyen állapotban hogy tudsz ellátni egy babát? Neki egy szerető anya kell, nem egy idegbeteg. Ha lenne is rá okod, akkor sem ez a viselkedés a megoldás. A férjed lehet, hogy nem tudja kezelni a helyzeted, de lehet, hogy nem is akarja. Milyen volt előtte?
2016. jan. 11. 09:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom h nem helyes a viselkedèsem...de dührohamom van ès nem tudom kezelni saját magam!!! Ès nem a fèrjem viselkedèse a lènyeg, hanem h vègre megjaviljak
2016. jan. 11. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Előfordul, hogy a szülés utáni depresszió hónapokig elhúzódik, és lassan múlik el. Arra kell koncentrálnod, hogy nem sokára el fog múlni, szedjél Magne B6-ot, vagy valami természetes nyugtatót.
2016. jan. 11. 12:45
 4/4 anonim válasza:
Az első vagyok. Bocsánat, nem akartalak bántani. Nekem is fél éves a fiam, tudom, hogy nagyon nem könnyű, de a dühkitöréssel és a szülés utáni depresszióval (ha tényleg az van) kell valamit csinálni, mert te is megérdemled, hogy élvezhesd a babázást és az életét, és a kicsi is, hogy egy boldog anyukája legyen.
2016. jan. 11. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!