Származhat ebből bajom mentális értelemben?
Már van bajod: lehet nem felszínes kapcsolatot is kialakítani.
De szíved joga, hogy otthon maradj biztonságban.
Azon kívül, hogy elidegenedsz az emberektől, semmi. Összefoglalva:
- Ha nincs meg az anyagi biztonságod (mivel a munkahelyet hoztad fel példaként, szerintem nem igazán van), akkor rá vagy utalva az emberekre.
- Ha nem tudod megoldani a szexuális életedet (szexkapcsolatok vagy fizetős lányok) szintén rá vagy utalva az emberekre.
Én ugyanettől a problémától szenvedek. Ha lenne annyi pénzem, hogy ne kelljen dolgoznom és lennének lányok, akik szexelnének velem, vagy még több pénzem, hogy prostikra is fussa, akkor én lennék a világ legboldogabb embere.
Az emberi kapcsolatok egyébként MINDEN ESETBEN hasznon alapulnak csak ezzel a szomorú ténnyel nem akarnak szembe nézni a szentimentálisabb emberek.
Gyengébbek kedvéért: A haszon nem feltétlenül csak anyagi, lehet érzelmi haszon is, például jófej, jól érzem magam vele, feldobja a hangulatomat, vagy ha csendes, visszahúzódó, akkor el tudom vinni magammal ide-oda és mégis van velem valaki, ha olyan, aki tűzbe tenné értem a kezét, akkor azért... mindig valami haszon van mögötte. Ezt minden értelmes ember belátja aki MÉLYEN magába néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!