Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Származhat ebből bajom mentáli...

Származhat ebből bajom mentális értelemben?

Figyelt kérdés
Egész életemben egy jó barátom volt,azóta semmi. Kizárólag dolgozni járok el otthonról meg a boltba. Inkább maradok az otthon biztonságában a világhálón lógva,mint felszínes emberi kapcsolatokat alakítsak ki olyanokkal,akik semmi hasznot nem hoznak.
2016. jan. 3. 16:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Már van bajod: lehet nem felszínes kapcsolatot is kialakítani.

De szíved joga, hogy otthon maradj biztonságban.

2016. jan. 3. 16:34
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem felszínes kapcsolatot hogy alakítsak ki?
2016. jan. 3. 16:35
 3/19 anonim ***** válasza:
Baráti, vagy más kapcsolatot nem a haszonért létesít az ember. Ha neked nem jó a világhálón köttetett kapcsolat, akkor változtass rajta!
2016. jan. 3. 16:46
 4/19 A kérdező kommentje:
"Baráti, vagy más kapcsolatot nem a haszonért létesít az ember" - akkor miért? A másik ember két szép szeméért? Minek olyannal barátkozni, aki pl nem tud beprotezsálni egy jó munkahelyre?
2016. jan. 3. 16:47
 5/19 anonim válasza:

Azon kívül, hogy elidegenedsz az emberektől, semmi. Összefoglalva:

- Ha nincs meg az anyagi biztonságod (mivel a munkahelyet hoztad fel példaként, szerintem nem igazán van), akkor rá vagy utalva az emberekre.

- Ha nem tudod megoldani a szexuális életedet (szexkapcsolatok vagy fizetős lányok) szintén rá vagy utalva az emberekre.

Én ugyanettől a problémától szenvedek. Ha lenne annyi pénzem, hogy ne kelljen dolgoznom és lennének lányok, akik szexelnének velem, vagy még több pénzem, hogy prostikra is fussa, akkor én lennék a világ legboldogabb embere.

Az emberi kapcsolatok egyébként MINDEN ESETBEN hasznon alapulnak csak ezzel a szomorú ténnyel nem akarnak szembe nézni a szentimentálisabb emberek.

Gyengébbek kedvéért: A haszon nem feltétlenül csak anyagi, lehet érzelmi haszon is, például jófej, jól érzem magam vele, feldobja a hangulatomat, vagy ha csendes, visszahúzódó, akkor el tudom vinni magammal ide-oda és mégis van velem valaki, ha olyan, aki tűzbe tenné értem a kezét, akkor azért... mindig valami haszon van mögötte. Ezt minden értelmes ember belátja aki MÉLYEN magába néz.

2016. jan. 16. 00:40
 6/19 anonim ***** válasza:
Elég nagy a baj veled, ha érdekből akarsz barátkozni, maradjunk annyiban.
2016. jan. 16. 08:14
 7/19 A kérdező kommentje:
Miért, mi másért kellene? Csak úgy az ember nem barátkozik.
2016. jan. 16. 09:04
 8/19 anonim válasza:
De igen, az ember "csak úgy" is barátkozik. Ezt úgy hívják: szimpátia. Később: szeretet.
2016. nov. 12. 23:29
 9/19 A kérdező kommentje:
Szimpátia, szeretet? Hol vannak ezek manapság?:/
2016. nov. 26. 14:02
 10/19 anonim válasza:
Még mindig léteznek. Igaz, hogy ritkák, csak manapság az emberek már nem mernek érezni. Félnek, hogy megsebzik őket...
2016. nov. 26. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!