Származhat ebből bajom mentális értelemben?
Figyelt kérdés
Egész életemben egy jó barátom volt,azóta semmi. Kizárólag dolgozni járok el otthonról meg a boltba. Inkább maradok az otthon biztonságában a világhálón lógva,mint felszínes emberi kapcsolatokat alakítsak ki olyanokkal,akik semmi hasznot nem hoznak.2016. jan. 3. 16:30
11/19 A kérdező kommentje:
Mostanság nem célszerű kimutatni az érzéseinket. Nem hagyhatjuk,hogy támadási felület legyen rajtunk.
2016. nov. 26. 15:56
12/19 anonim válasza:
Igen, ebben van ráció.
De... Érzelmek nélkül mi értelme van élni? Így nem lelhetjük meg a boldogságot semmiben sem. Érzelmek nélkül boldogok sem lehetünk. Ugyanoda érünk vissza: akkor mi értelme van élni?
13/19 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy ebből lehet-e mentális zavarod, sokkal inkább az, hogy nem-e mentális zavar miatt csinálod-e ezt. A válasz 99%, hogy igen.
14/19 anonim válasza:
Van egy kis személyiség zavar szaga a dolognak amúgy, a válaszaid elnézvén...
15/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem vagyok szakember. De ha így van, meg kell próbálnom együtt élni a problémával.
2017. jan. 19. 08:50
16/19 anonim válasza:
Nem, el kell menned egy orvoshoz. Nem meg tanulnod élni a problémával, halvány lila gőzöd sincs mennyire tele vagy ártalmas sémákkal. Ordít rólad egy csomó, pl. az érzelmi gátoltság
17/19 A kérdező kommentje:
Amíg nem ártok vele senkinek, addig minek menjek? Az életem eddigi részét így éltem le, az a pár év, ami még hátra van, már nem oszt,nem szoroz.
2017. jan. 19. 15:17
18/19 anonim válasza:
Ne haragudj, de te tényleg pszichiátriai eset vagy.
19/19 A kérdező kommentje:
Meglehet. Régebben voltam pszichiáternél, de a felírt gyógyszerek nem értek semmit.
2017. jan. 19. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!