Én szorongásra gyógyszert szedek, Frontint 4,5 hete már! Milyen tapasztalatotok van, mennyi idő után okozhat függőséget?
Nem figyeltél!
Én azt írtam, hogy orvos által felírva, a meghatározott ideig szedve, nem nyakalva, nem okoz függőséget. A pohár bor sem okoz alkoholizmust ebéd után. Magam átestem a pánikon. Onnajt szedtem az ismeretem. Kigyógyultam belőle. És amikor a doki azt mondta, letehetem, le is tettem. De én antidepivel szedtem, és a legzűrösebb alkalommal sem vettem be többet, mint egy db 0,5 mg-ost/ nap.
Hát ha az a doki csak annyit ír föl, amihez mindössze 1 pohár bort lehet hasonlatnak hozni, akkor az akkora mikro adag, hogy nem is hatna. Meg még a végén kiderül, hogy még egészséges is, mint a pohár bor.
Egyébként meg a rivo - ha sokat kell szedned - nem tudja, hogy a doki írta fel őt, tehát a mennyiség számít nyilván a függőség szempontjából, ezen nem segít, hogy recept is van mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!