Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Én szorongásra gyógyszert...

Én szorongásra gyógyszert szedek, Frontint 4,5 hete már! Milyen tapasztalatotok van, mennyi idő után okozhat függőséget?

Figyelt kérdés
Már egyébként elmúltak a tünetek,jövő héten megyek az orvoshoz vissza.
2010. márc. 26. 15:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A rivotril is függőséget okoz. Sőt azok tapasztalatai alapján, akik szedik, erősebbet mint a frontin/xanax.
2010. márc. 28. 21:59
 12/22 A kérdező kommentje:
26 éves férfi.
2010. márc. 28. 23:47
 13/22 A kérdező kommentje:
És az antidepresszáns az nem okoz függőséget?bízok benne,hogy a frontint folyamatosan abbahagyhatom.egyébként a szorongás okozhat enyhe szívritmuszavart?
2010. márc. 28. 23:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Mi a függőség?
2010. márc. 29. 18:18
 15/22 anonim ***** válasza:

naja, felvetődik a kérdés.

egy idő után hozzá fog szokni úgyis a szervezeted,

fura hogy nem bízol a dokidban,ha így van keress fel másik orvost.

2010. márc. 29. 19:31
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha a függőség alatt azt értjük, hogy nélküle jönnek a tünetek, akkor az inzulintól a vérnyomáscsökkentőig nagyon sok minden az. Ilyen szempontból az antidepi még jobb is, mert azt még van esély úgy letenni, hogy nem kell többé.

Egyébként a frontint is, de majdnem biztos, hogy csak akkor, ha az antidepi kúra is megvolt. Utóbbi nélkül legalább szórványosan, de életed végéig lesznek periódusok, amikor kell 1-1 frontin.

2010. márc. 30. 09:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Én is szorongásra szedek gyógyszert de Spitomint,már fél vée és nem lettem függő..Ezt nem szedheted?
2010. ápr. 5. 19:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Én négy évig szedtem rivotrilt. 2 évig 1 db 0,5 mg-ost. A másik négy évben mindíg eltörtem ezt is. Aztán abbahagytam. Én Zoloft mellé kaptam. Önmagában a rivó nem arra való, hogy meggyógyítsa a depit, vagy pánikot. Valamilyen antidepresszáns nyugtatója. És ha így szeded, az orvos által meghatározott ideig, és adagban, nem okoz függőséget. De ha önmagában nyakalod ész nélkül, akkor bizony igen. Mint bármi más is.
2010. ápr. 5. 19:53
 19/22 anonim ***** válasza:
A szorongás okozhat szívritmuszavart, legalábbis nálam okozott. Azóta arra is gyógyszert szedek...
2010. ápr. 6. 08:55
 20/22 anonim ***** válasza:

21:41

a rivotril nem okoz függőséget?

úr isten, tudod te nmit beszélsz?

elárulom, hogy sokkal durvábbat okoz, mint az alprazolam (frontin), szóval én addig örülnék amíg csak rontint szed és nem tér át rivotrilra, arról jóval nehezebb lejönni, egy sokkal nagyobb potenciálú hatóanyagról van szó.

honnan szedted te ezt az infódat? nagyon durva .........

2010. ápr. 7. 06:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!