A barátom megpróbált öngyilkos lenni, én mentettem meg és most gyűlöl. Mit tegyek?
Akkor másként mondom: ha nem azt akarod hallani majd, hogy a barátod öngyilkos lett, akkor vidd pszichológus. Te nem tudsz rajta segíteni, mert ahogy írtam rád haragszik, mivel megakadályoztad, hogy meghaljon, amire menekülő útként tekintett a szüleivel való rossz kapcsolatból. Az meg ne érdekeljen, hogy hallani se akar a pszichológusról akkor is menjen el, mivel a mentális egészsége egy nagy nulla, amihez szakember kell, mert ahogy írtam megint megpróbál majd öngyilkos lenni, csak most úgy fogja intézni még véletlenül se tud idejében megmenteni.
Egyébként az öngyilkossági kísérlete után vittétek kórházba (a bevett nyugtatót, a felvágott erei miatt)?
Najó, most komolyan. Gyógyszerek, érvágás és pluszban vonatsín? Ez hülyeség. Ez a kérdés szerintem kamu. 😂
Üdv.: Egy ex-depressziós, sikertelen öngyilkossági kísérletekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!