Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A barátom megpróbált öngyilkos...

A barátom megpróbált öngyilkos lenni, én mentettem meg és most gyűlöl. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom szülei elváltak nagyon régen. Mindkét fél talált magának párt. Az anyukája és a férje 2 hétre amerikába mentek konferenciára és fürdőzni, addig az apjával lett volna csakhogy az visszamondta. Thaiföldön él és konkrétan azt mondta a barátomnak, hogy a szabadsága idejét inkább az új családjával akarja tölteni mintsem a fiával. Az anyja nem viselkedik igazi anyaként, a nevelőapja egy s-gfej, csak az apjaban bízhatott, nagyon szerette őt és most kiderült, hogy minden hazugság volt. A pénzzel helyettesítették a szeretetet. A szülei az én szüleimmel nagy barátságban vannak úgyhogy megvolt az új "dada". Namost azt tudni kell, hogy egy éve járunk, kitűnő tanulók vagyunk és angliában élünk. A barátom fél, én egy éve vagyok depressziós és eddig is elég sz@r volt a helyzetünk (az önbántalmazás minden formája, cigizés, füvezés), de most aztán tényleg kész katasztrófa. A barátom 4 napja bevette anyám összes nyugtatóját, altatóját és fájdalom csillapítóját, felvágta az ereit és kifeküdt a vonatsinekre. Én reggel 6-kor arra ébredtem, hogy nincs mellettem és azelötti este is nagyon rosszul volt, tudhattam, tudnom kellett, hogy ezt nem fogja bírni. Szerencsére ismerem őt, tudtam hol kell keresni. Emberek, az utolsó pillanatban értem oda. Tényleg meg akart halni. Amióta kiengedték a korházból nem alszik velem, nem szól hozzám és érzem, hogy utál azért mert nem engedtem, hogy végetvessen a szenvedésének. Elcs-sztem nagyon és most nem tudom mit tegyek. Segítség!

2016. jan. 10. 10:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akkor másként mondom: ha nem azt akarod hallani majd, hogy a barátod öngyilkos lett, akkor vidd pszichológus. Te nem tudsz rajta segíteni, mert ahogy írtam rád haragszik, mivel megakadályoztad, hogy meghaljon, amire menekülő útként tekintett a szüleivel való rossz kapcsolatból. Az meg ne érdekeljen, hogy hallani se akar a pszichológusról akkor is menjen el, mivel a mentális egészsége egy nagy nulla, amihez szakember kell, mert ahogy írtam megint megpróbál majd öngyilkos lenni, csak most úgy fogja intézni még véletlenül se tud idejében megmenteni.

Egyébként az öngyilkossági kísérlete után vittétek kórházba (a bevett nyugtatót, a felvágott erei miatt)?

2016. jan. 13. 08:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos választ! Igen, az öngyilkossági kísérlete miatt vitte be a mentő. Még mindig nem hajlandó beszélni. Az apja ideutazik thaiföldről mert anyám megfenyegette, ha nem segít a fiának feljelenti gondatlanságért. Nagy balhé lesz ebböl mert a barátom nem tudja
2016. jan. 13. 17:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem baj.Jól tettétek!
2016. jan. 13. 19:06
 14/16 anonim válasza:
Hogy áll a dolog?
2016. jan. 21. 10:38
 15/16 anonim válasza:
42%

Najó, most komolyan. Gyógyszerek, érvágás és pluszban vonatsín? Ez hülyeség. Ez a kérdés szerintem kamu. 😂

Üdv.: Egy ex-depressziós, sikertelen öngyilkossági kísérletekkel.

2016. máj. 16. 00:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem írnék ilyen kamu sztorikat unalmamban. Nevette azt a tömenytelen gyógyszert és még azzal az erővel elsétált a sinekig kifeküdni és útközben az ereit is felvágta. Ezt ezt kicsit túltoltad.
2020. ápr. 11. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!