Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Komolyabb lelki betegség...

Komolyabb lelki betegség esetén történhet "csoda"?

Figyelt kérdés

Most vagyok 31 és gyerekkorom óta beteg voltam valamennyire amit látok magamon levertség rossz érzések félelmek pánik szorongás üldözési mánia néha meg sok rossz.

Történhet olyan,hogy egy pszichológus segíthet ezeken? Mikor voltam egy pszichoterápián akkor jártam fél évig mivel fizetős volt és olyan mintha nem is én lettem volna (felhőtlen boldogság) mintha semmilyen teher nem nyomott volna ott belül és minden szép és jó. Utána viszont visszaestem ahogyan a pszichológus is mondta.

Elég nehéz találni ilyen embert már a másik,hogy én magam szeretném meggyógyítani saját magamat. Mondjuk ha behunyom a szemem és gondolok dolgokra próbálom megkeresni a forrását a sok rossznak úgy jó lehet. Gyerekkorban is sok rossz ért,de mást is gondolom úgy érzem ha rosszra gondolok aztán és csalódni fogok,hogy ez mégis jó mégsem az amire gondoltam az egy jó dolog jó érzés. De nem mindig van ez így.A pozitív hozzáállás sokat segíthet dolgokon ez igaz. De úgy érzem ha negatív maradok akkor jobb lesz az én magam leszek!

Valahogyan belül jobban érzem magam ha szomorú vagyok és direkt lehangolom magam ha vidám vagyok akkor jöhet valami ami ugyanezt teszi és rossz kedvem lesz és ez fáj.

Ha szomorú vagyok és jó történik akkor meg pozitív csalódás és az jó. Bár hülye hozzáállás :s

2016. jan. 7. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a YouTube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" című sorozatot.
2016. jan. 7. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Csodák nincsenek! Ha valami külső behatásra rendeződik az agy oxigénellátása, helyesen dolgozza fel a bejövő információkat. De ha ez idő közben megszűnik, a visszaesés elkerülhetetlen.
2016. jan. 7. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
És az hogy ezt te is felismered, az számíthat csodának!
2016. jan. 7. 14:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Milyen oxigén ellátásról írsz?

Ez szervi problema lenne az agyamban,de szerintem ilyen nincs.

2016. jan. 7. 16:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha ilyen lenne az több mindenre kihatna,mások véleménye?
2016. jan. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!