Hogyan szokjak le az internetezésről, és ne keressek helyette más pótcselekvést?
Az apám alkoholista és gyógyszerfüggő volt, szuicid, bipoláris depresszióval, valószínűleg halogató típusú ember. Azt mondják, a függőség öröklődik. Hogy szokjak le az internezetzésről, hogy legyen akaraterőm? Még soha semmit sem döntöttem el, sosem határoztam el magam, minden csak sikerül, mindent a minimumon teszek.
Sosem végeztem értelmes tevékenységet, nem erőltettem meg magam semmiért (nem tanultam, nincs olyan hobbim amivel komolyan törődnék) minden csak úgy lebeg az életemben.
A gyerekkoromat a TV előtt éltem le.
Az középiskolás éveim alatt is szinte csak tévéztem és interneteztem. A TV-adást már kikapcsoltattam, de az internet szükséges itthon.
A környezetemben senki nem tud a problémámról, mert látszólag mindenben jól teljesítek. (Mester diploma, munka.)Most a jogi egyetemre járok, és itt tanulni kellene, többet.
Azonban minden időmet céltalanul kattintgatva az interneten töltöm.
Pedig szeretnék hasznos lenni, megtanulni küzdeni, de csapdában érzem magam. Kérlek segítsetek jótanáccsal.
Jo draga internetre fizess elo, megjon a szamla leszoktat egybol :)
vagy ha tenyleg muszaj a net valamire, akkor csak amire szukseges, azokat az oldalakat allitsd be hogy bejojjon, a tobbit ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!