Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van ez a félelem, lehet...

Miért van ez a félelem, lehet valamit tenni ellene stb? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Olyan 2-3 hete elkezdtem félni a megvakulástól, nem tudom, hogy miért jött fel, de csak így este lefekvés előtt, ha nem csinálok semmit stb fel jön a gondolat és aludni se tudok, mert félek, hogy mi van ha valamiért megvakulok stb. A szemmel nagyobb probléma nincs, mostanában be van gyulladva ennyi. Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. jan. 4. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is ìgy vagyok,csak én minden betegséggel.

Kösd le a figyelmed,nekem akkor szokott előjönni,ha nincs mivel foglalkoznom. Volt valaki a családban akinek volt a szemével problémája?

Ne aggódj,nem fogsz megvakulni! A gyulladást meg tudod kezelni. :)

2016. jan. 4. 16:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Sok a szemüveges a családba, de egy vak se. Nekem is, csak akkor ha nem csinálok semmit pl fürdés közbe, lefekvés előtt. Sírba visz, mert idegesít és nem tudom mit lehet ellene tenni.
2016. jan. 4. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Elmehetsz egy szemvizsgálatra,hátha megnyugtat a tudat,hogy nincs semmi probléma. :)
2016. jan. 4. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
De én így tudom, hogy a szememnek nincs gondja nem romlott a szemem évek óta. De azért köszönöm a tanácsot. :)
2016. jan. 4. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!