9 nap múlva műtenek és bepánikoltam, mit tegyek, hogy ne féljek?
Figyelt kérdés
Egyre idegesebb vagyok és pár napja csak néhány kekszet tudok enni, mert hányingerem van a félelemtől. Próbálok nyugtató teát inni, de semmi. A legrosszabb, hogy nem tudok enni a félelemtől. Tudom, hogy jobban leszek amint felépülök, de mégiscsak egy műtét és félek tőle.2016. jan. 2. 14:15
1/6 anonim válasza:
Mégis milyen műtét? Mert azért nem mindegy, hogy pl. körülmetélnek vagy daganatot szednek ki belőled.
2/6 anonim válasza:
Probalj meg minel tobbet a barataiddal lenni. Nekem 13 evesen ugy huztak ki ket fogam h tudtam az orszag egyik legjobb orvosa kell hozza h normalisan megcsinalja. Ja es alatta egesz vegig hallottam h mit mondanak mit csinalnak.... Elotte fel orat sirtam apa oleben. Attol megnyugodtam.
3/6 A kérdező kommentje:
Orrsövényműtét. Nagyon rettegek tűtől, szikétől, vértől. A műtéti és a műtét utáni fájdalomtól. Félek, hogy összefogom hányni magam a műtő látványától és a félelemtől. Attól is, hogy szerintem elfogok ájulni a látványtól, ha meglátom magam utána kötésben és akkor is, ha leveszik, mert duzzadt lesz pár napig :( Gondolom utána fájdalmaim lesznek. Azon is aggódom nehogy komplikáció legyen vagy rosszul sikerüljön. Amikor kiderült, hogy műtenek megnéztem műtéti képeket és napokig nem tudtam enni-aludni. Most megint kezdek rettegni, hogy közeleg az időpont :( Tudom, hogy sokakat komolyabb dolgokkal is műtenek és szégyellem magam, hogy én ennyire gyenge vagyok lelkileg, hogy túlreagálom :(
2016. jan. 2. 15:22
4/6 anonim válasza:
Túlreagálod. Arra gondolj, mennyivel jobb lesz utána. A műtét nem fáj. Utána meg kapsz fájdalomcsillapítót. Mellesleg én 3 hónapot vártam egy sokkal komolyabb műtétre ( és alig vártam, hogy meglegyen!)
5/6 anonim válasza:
El leszel altatva közben? Ha igen, akkor ne félj, semmit nem fogsz érezni, max utána fájni fog egy kicsit.
Ha nem, akkor nem tudom. Még nem voltam olyan műtéten, ahol ébren kellett volna lennem. Gondolom el fognak kábítani és olyan lesz, mintha jól be lennél tépve.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Kérlek, megírnád majd, hogy milyen volt? Ugyanis nekem is esedékes. Csak én is éppen hasonló okokból kértem a halasztását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!