Térdet műtenek menstruáció alatt is?
Figyelt kérdés
Csütörtökön van a térdműtétem, de megjött. Csütürtök lenne a menstruációm utolsónapja. Ezért lehet, hogy el fogják halasztani a műtétet?
Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 14. 20:49
1/5 anonim válasza:
Ezt inkább az orvosoddal beszéld meg, mindenképp. Ha csak kisebb műtét akkor nem hiszem de ha altatás stb katéter meg mensi az így együtt nem biztos hogy jó..
2/5 anonim válasza:
Nem halasztják el ez miatt a műtétet. Amúgy is a vége lesz már, így nem fog befolyásolni semmit. egy térdműtét nem súlyos és nem kell katéter.
3/5 anonim válasza:
valakinek kell katéter ha gerincbe kapja az érzéstelenítőt. de sztem se halasztják el elfognak akkor altatni ha ez problémát jelentene.
4/5 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem az orvossal és azt mondta, hogy semmi probléma, mert úgyis altatni fognak és senkit nem zavar. Köszönöm mindenkinek! :)
2015. dec. 16. 18:09
5/5 anonim válasza:
egyébként nekem jó tapasztalatom van az altatásról szóval még jobban is jársz:D milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!