Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Térdet műtenek menstruáció...

Térdet műtenek menstruáció alatt is?

Figyelt kérdés

Csütörtökön van a térdműtétem, de megjött. Csütürtök lenne a menstruációm utolsónapja. Ezért lehet, hogy el fogják halasztani a műtétet?

Köszönöm a válaszokat!

2015. dec. 14. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt inkább az orvosoddal beszéld meg, mindenképp. Ha csak kisebb műtét akkor nem hiszem de ha altatás stb katéter meg mensi az így együtt nem biztos hogy jó..
2015. dec. 14. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem halasztják el ez miatt a műtétet. Amúgy is a vége lesz már, így nem fog befolyásolni semmit. egy térdműtét nem súlyos és nem kell katéter.
2015. dec. 14. 22:04
 3/5 anonim válasza:
valakinek kell katéter ha gerincbe kapja az érzéstelenítőt. de sztem se halasztják el elfognak akkor altatni ha ez problémát jelentene.
2015. dec. 15. 13:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem az orvossal és azt mondta, hogy semmi probléma, mert úgyis altatni fognak és senkit nem zavar. Köszönöm mindenkinek! :)
2015. dec. 16. 18:09
 5/5 anonim válasza:
egyébként nekem jó tapasztalatom van az altatásról szóval még jobban is jársz:D milyen volt?
2015. dec. 17. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!