Köteleznétek olyan gyereket iskolába 18 év alatt, aki annyira szorong, és rosszul van, hogy alig bír elmenni iskolába?
most itt mi a kérdés?
én nem kötelezném, iskolát váltatnék vele, vagy magántanulásra kérnék engedélyt...
dehát iskolaundor...soha nem hallottam még ilyet. neked valami jobb pszichiáter kell...
szerintem az iskolától képtelenség ilyen mértékben rosszul lenni.
szerintem túldramatizálod.
Hát ez...
Azt kéne először is tisztázni,hogy miért nem akarsz Te elmenni a suliba...Bántottak?Megaláztak?Félsz az emberektől?Nem szereted a "tömeget"? Vagy miért? A tanárok aláztak meg? Vagy csak otthon be akarsz gubózni és senkivel sem beszélni?
Én magántanuló vagyok, hidd el...nagyon rossz. Egyedül tanulni...minden nap, senki sem segít...szét unom magam itthon. A közösség mindenképp jót tesz. Szerezz barátokat! És tisztázd magadban,hogy miért nem akarsz iskolába menni. Ez sajnos kötelező. Szerintem túldramatizálod...
Szia!Velem is ugyanez volt.Ajánlok Neked egy iskolát,ami szuper,tipikusan az ilyen embereknek lett kitalálva mint mi.A neve: Belvárosi Tanoda!Mióta oda járok semmi bajom nics!Tényleg csak ajánlani tudom. www.beltanoda.hu
Nézd meg,egy próbát megér!sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!