Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a megoldás erre a lelki...

Mi a megoldás erre a lelki problémára?

Figyelt kérdés

Kicsit összetett dologról van szó, kezdjük az elején.

Szóval önértékelési problémáim vannak, abból ítélem meg magam, hogy milyen férfi vagyok amit a nők mondanak/ nem mondanak rólam, és abból ítélem meg magam hogy milyen ember vagyok hogy mások mit mondanak rólam.A nők nem igazán mondanak rám semmit, még senki nem mondta hogy "jó pasi" vagyok, de azt sem hogy ronda.Így nem igazán tudom hogy akkor most milyen státuszban is vagyok, én nem tartom magam szépnek, magamnak nem tetszem, utálom magamat mert nem mondják rám hogy helyes pasi, és barátnőm sem volt még tehát ezek szerint ronda vagyok.Kár hogy az alapján ítélnek meg valakit hogy milyen külsőleg, pedig nem az ember dönti el hogy milyen legyen a külseje, azt úgy "kapja".Próbálkozni még nem próbálkoztam senkinél mert úgy gondolom hogy én nem tetszhetek senkinek ezért fölösleges lenne próbálkozni is, csak azt mondanák hogy:"ez a nyomorult meg mit akar?". Nálam sem próbálkozott még egy lány sem.

Valami tanácsot esetleg tudtok adni?

Pszichológushoz szeretnék fordulni, csak az a baj hogy 8ezer forint egy órára:S

2010. márc. 24. 18:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Elég sovány vagyok(56kg) lehet hogy ez is hátrány.

Abból is gondolom hogy nem vagyok "jó pasi" hogy az iskolában a lányok nem jelöltek férfi szépség versenyre.

2010. ápr. 1. 20:15
 12/16 anonim ***** válasza:
ha sovány vagy egyértelmü a tanácsom:gyurni kell,sportolni és többet enni,fehérje-és szénhidrátdus ételeket.sokat fog dobni a megjelenéseden.neten van jopár oldal gyurás témában tanulmányozd őket,aztán menj le terembe vagy vegyél sulyzót pl.
2010. ápr. 2. 17:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Tervbe van véve, szóval azt mondod hogy ha mondjuk kicsit izmos leszek és 75-80 kiló akkor nagyobb sikerem lesz?Ennyit számítana a külső a nőknek?
2010. ápr. 2. 17:25
 14/16 anonim ***** válasza:
A legjobb pasiknak sem a lányok szoktak udvarolni.
2010. ápr. 2. 17:26
 15/16 anonim ***** válasza:

uh... ez a férfi szépségversenyes fájt...

miért kellett volna, hogy jelöljenek? Engem lány létemre egyáltalán nem érdekelne, hogy jelölnek-e szépségversenyre vagy nem.. Pedig én meg vagyok magammal elégedve, elfogadom magam. Ha valaki halálszépnek tartja magát és neki fontos is ez, az hőböröghetne, hogy miért nem jelölték.. Te is szépfiúnak tartod magad ezek szerint?..

Amúgy meg jó, hogy fontos a megjelenés, hiszen egy idegen lány először csak a külsődet látja.. Az más, ha valaki régebb óta ismer, és tudja, milyen vagy belül, és akkor már szerintem másodlagos a külső.

Amúgy igen, tehetetnél valamit te is azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben és magabiztosabb legyél. Nem kell kigyúrni magad (szálkás-vékony szerintem szebb, mint az izompacsirta), de a sport lelkileg is erősít. Egy vékony-puhány, önsajnáló srácban mi izgató van? Ne legyél már puhapö csű, szedd össze magad, ne itt sírj.

2010. ápr. 3. 08:53
 16/16 anonim ***** válasza:
17:o3 vagyok.igen a külső sokat számít,hiszen ez az első dolog amit meglátnak mások.a lányok a külsőd alapján levonják a következtetéseket a belsődröl is:ha sportos vagy,akkor nem vagy lusta,akaratgyenge,igényes vagy önmagadra,egészséges vagy és valszeg jo az ágyban is....ha elkezdesz sportolni megnő az önbizalmad,több pozitiv visszajelzésed is lesz,ezáltal a belső jellemed is formálodni fog és igy azt is ki tudod "sugározni" a lányokra.és ha már ezáltal nyitott vagy feléjük akkor lazán fogsz tudni dumálni is velük mert egy férfinél ugye a viselkedés is elég fontos.
2010. ápr. 3. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!