Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kb 2éve folyamatosan szivtam...

Kb 2éve folyamatosan szivtam bio herbált és 1honapja ugy dőntőttem hogy igen is leteszem! Tudnátok ebben segiteni? A válaszokat előre kőszőnőm!

Figyelt kérdés

Hogyan lehetne átlagos életem?

De azota minden más mindenkire rákiabálok nem tetszik ha például csak egy kicsit másképp szolnap hozzám! Pl. :lemegyek meg sétáltatom a kutyám és a kőzben is folyton a legkisebb dolgokon is be gondolkodok vagy olyan is van hogy anyira be fleselek hogy amikor hozzám beszélnek oda sem figyelek! Amikor társaságba megyek ugy érzem magam mint akit mindig néznek vagy ki beszélnének! Mongyátok meg hogy ez mikor mulik ell? és hogy hogyan élhetnék normális átlagos emberi életet?

2015. dec. 23. 23:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok és le a kalappal a döntésed előtt :)

nem tudom hol laksz, így nehezebb segíteni. Elterelésen nem gondolkodtál? Ott nagy segítséget tudnak nyújtani, hogy végig tudd vinni az elhatározásodat.

2015. dec. 23. 23:48
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Miért "bio herbál", mikor "bio" dologhoz semmi köze nincsen?
2015. dec. 23. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak elvonási tünet, ne parázz! Pár hét alatt elmúlik, ha megállod, és tiszta maradsz.
2015. dec. 24. 00:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Maximum 3 hónap, amíg a májadon keresztül teljesen kiürül a szervezetedből, de az elvonási tünetek nem lesznek meg végig. Hamarosan jobban leszel, csak tarts ki. Eleinte fura minden, de olvass már utána, hogy épp min megy át a szervezeted és akkor megérted, hogy mi miért történik, úgy könnyebb lesz átvészelni ezt az időszakot. Kitartás, menni fog!
2015. dec. 24. 01:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,hasonló szitúáció volt velem is.Másfél év marihuána masfél év "bio" és mellette minden egyébb (mdma,amfetamin(intravénásan is),ex,euforia,antideprenszánsok,gomba,lsd...stb stb)

Egy nap elhatároztam,hogy felhagyok mindennel.Persze fokozatosan kezdtem.Először a "biót" tettem le,majd a mariskát.Úgy csináltam,hogy direkt megundorítattam magam előtt az egészet.Aztán olyan jól sikerült,hogy rá se mertem gyújtani.Ezt ajánlanám neked.Nézd úgy,hogy mit tesz veled a negatív oldalát emeld ki,aztán már menni fog.Az első 2 hét kegyetlen lesz (ajánlom a Sedatív pc-t levezetőnek) de aztán rózsaszín ködben fogsz látni mindent!Ez tart majd pár hónapig,jól leszel.(utána megint jön egy kísértés rész,de ha ezen túl vagy ezt is megállod (magamból kiidnulva).Érdekes,hogy ahogy letettem a füvet rá egy évre mindentől búcsút vettem. Sok sikert és boldog karácsonyt!

2015. dec. 24. 03:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Kőszőnőm mindenkinek a válaszokat sokat segitettek a számomra! Mindenkinek boldog karácsonyt kivánok !
2015. dec. 24. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!