Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rivot szedtem egy ideig, most...

Benzo23 kérdése:

Rivot szedtem egy ideig, most alvási zavarom van. Kérdésem hatásos e a 15mg-os dormicum?

Figyelt kérdés
2015. dec. 23. 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Én pl. azt hallottam, hogy a vastagbéltükrözést 30 mg dormicummal végzik néhány helyen, mert mindenki elájul tőle (a propofoltól is, szal nem értem), de mivel a dormicum is benzó, ezért aki előtte évekig ette a rivotrilt, xanaxot vagy seduxent, az így járt.

Tudtommal a dormicum a legerősebb a piacon jelenleg, és már alig vannak átaltatók, mert függőséget okoznak, inkább elaltatót adnak. Aki éjjel sokszor felébred, az így járt.

Amit még ki lehet próbálni, az az Eunoctin, az is benzó, nekem tök jól működött, de már egy doboz után sem tudtam nélküle aludni egyáltalán, meg még haluzgattam is egy kicsit. Én is mindent egyik pillanatról a másikra teszek le, nincs türelmem sokáig szenvedni. Ha eddig meg nem lett epilepsziás rohamom a rivotril többszöri elhagyásától, akkor már ne is legyen.

Rendszeresen nem jó, de ha nagyon muszáj aludni, bedobhatsz pár daedalont. Ne sokat, mert ha nem vagy hozzászokva, akkor horror, amit művel.

2015. dec. 31. 07:12
 12/13 A kérdező kommentje:
Szval akkor ne nagyon csövezgessék majd a seggem,mert nem fogok bekómálni :D
2016. jan. 1. 07:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, ezt érdemes mondani, ha arra kerülne sor! :DD Lol, erre így még nem gondoltam, most nagyon nevetek.
2016. jan. 1. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!